Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Centīsies uzvarēt fanu dēļ

Zaudētas pēdējās teorētiskās izredzes izkļūt no apakšgrupas. Četrās zaudētās spēlēs piecu dienu laikā zaudēts arī ne mazums fizisko un psiholoģisko spēku. Tomēr nav zaudēta apņēmība no Šauļiem neatgriezties tukšām rokām. Ja vēl pretī ir šīs sezonas NBA čempions un fināla vērtīgākais spēlētājs Dirks Novickis... Latvijas basketbolisti Eiropas čempionātu beigs pirmdien ar spēli pret Vāciju. Cīņa Šauļos sāksies pulksten 17.45 (tiešraide TV6).

«Uz pēdējo spēli būs ļoti jāsaņemas. Piecās dienās četras spēles pa 30 un vairāk minūtēm...» Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms, jautāts par spēli ar Vāciju, nesāk runāt augstos toņos. Tiesa, pabeidz cerīgi: «Neiesim jau padoties, mēģināsim uzvarēt. Ne katram dzīvē ir iespēja uzspēlēt pret Novicki, tā būs gan laba iespēja, gan laba skola.» Latvijas komandas galvenais treneris Ainars Bagatskis gan šaubās, vai iznāks spēlēt pret vācu superzvaigzni: «Esmu pārliecināts - ja Vācija uzvarēs Serbiju, pret mums Novickis nemaz nespēlēs.» Treneris gan nešaubās par savu spēlētāju cīņassparu. «Lai kā nospēlējām pret Serbiju, Franciju un Itāliju, tikai pēdējā spēlē ar Izraēlu beidzot bija līdz galam jūtams, ka pretinieku nerespektējam,» Bagatskis sacīja, cerot, ka līdzīgi būs arī pirmdien pret Vāciju.

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Rihards Kuksiks ir pārliecināts, ka četri sāpīgie zaudējumi komandu nesalauzīs. «Ir jau grūti pēc līdzīgas cīņas visu laiku zaudēt, taču ir jācīnās. Jāmēģina uzvarēt kādu spēli līdzjutēju dēļ. Kopumā šajā laikā esam kļuvuši labāki, taču nav sajūtas, ka darbs padarīts līdz galam. Gan Itāliju, gan Izraēlu vajadzēja uzvarēt,» snaiperis norāda, ka pret Vāciju laukumā jāiziet ar kareivīgu saukli: «Visu vai neko!». Pirms diviem gadiem tieši Vācija apturēja līdzīga saukļa «Tagad vai nekad» vadīto Latvijas izlasi, taču jāpatur prātā, ka atjauninātajai komandai Šauļos tiešām nav ko zaudēt. Taču iegūt tā šāda līmeņa cīņās joprojām var ļoti daudz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi