Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Finiša spurtā par otro un piekto vietu

Augsta likme Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra pēdējā spēlē nedēļas nogalē būs Ventspils un Ogres komandām. Kurzemnieki ceturtdien Tartu neizmantoja iespēju nodrošināt otro vietu kopvērtējumā, taču viņiem būs vēl viena iespēja sestdien Tallinā. Tikmēr ogrēniešiem savā laukumā nepieciešama uzvara, lai pakāptos uz piekto pozīciju un izvairītos no tikšanās ar līderu trijnieka komandu ceturtdaļfinālā.

BK Ogre pirmo soli piektās vietas virzienā spēra jau trešdien, pārspējot Liepājas komandu, pret ko aprīļa vidū būs jāsacenšas Latvijas čempionāta ceturtdaļfinālā. Pirms tam gan ogrēnieši cer pacīnīties par godalgām Latvijas – Igaunijas līgā, kur ceturtdaļfinālā ziemeļu kaimiņi būs vairākumā, jo vietu astoņniekā nodrošinājušas piecas igauņu un trīs latviešu komandas. 

Lai gan Ulda Švēdes vadītā komanda pēdējās sezonās nav griezusi ceļu nevienai no līgas favorītēm un vēl pagājušajā nedēļas nogalē apspēlēja arī pašreizējo titula īpašnieku Kalev /Cramo, nojaušams, ka ogrēnieši ceturtdaļfinālā labprātāk satiktos ar citu Tallinas klubu TalTech. Lai to paveiktu, sestdien otro reizi sezonā jāpieveic Rakveres Tarvas .

Latvijas vicečempions BK Ventspils Tartu tā arī neatguvās pēc neveiksmīgās otrās ceturtdaļas pret vietējo Ulikool (63:83). Lai nosargātu otro pozīciju, sestdien nepieciešama uzvara pār TalTech .

Četras ceturtdaļfināla uzvarētājas 9. un 10. aprīlī satiksies finālturnīrā Arēnā Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi