Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Grīziņkalna apkaimē talkos arī VEF Rīga basketbolisti

Uz Ghetto Family aicinājumu visiem Grīziņkalna apkaimes iedzīvotājiem un aktīvistiem iesaistīties vislatvijas Lielajā Talkā, atsaukušies Latvijas čempionvienība _VEF Rīga _basketbolisti un būvmateriālu veikals Būvniecības ABC. Talkošana Grīziņkalna apkaimē norisināsies pavisam trīs vietās:  Grīziņkalna skeitparks, Lienes iela 5 un māju pagalmā starp Mūrnieku un Pļavas ielām (Adrese: Pļavas iela 1), informē Ghetto Family pārstāve Ieva Brūna. 

Visi interesenti tiek laipni gaidīti 27.aprīlī pl. 10:00 Grīziņkalna skeitparkā uz oficiālu talkas atklāšanu, pl.10:30 aktīvu darbošanos uzsāk katra no talkošanas vietām, bet pl. 14:00, pēc kārtīgas strādāšanas, visi tiks gaidīti atpakaļ Grīziņkalna skeitparkā uz pasākuma neoficiālo daļu – talkas zupas vārīšanu.   

Pie būvmateriālu veikala Būvniecības ABC visas dienas garumā tiks dota iespēja ikvienam talciniekam bez maksas pašam pagatavot putnu būrīti (gan Pērnavas, gan Mūkusalas ielu veikalos). Materiāli putnu būrīšu izgatavošanai, instrumenti un konsultācijas no būvmateriālu veikala Būvniecības ABC. Pagatavotos putnu būrīšus būs iespējams uzstādīt 1905.gada parkā un vietējo māju pagalmos, kā arī ņemt līdzi un izmantot pēc saviem ieskatiem. 

VEF Rīga direktore Laila Spaliņa: „Esam priecīgi jau otro gadu kopā ar mūsu labākajiem basketbola draugiem Ghetto Family talkot Grīziņkalnā, sakopjot laukumu, kas vasarā Rīgā kļūst par pašu sportiskāko, pozitīvāko un jauniešu apdzīvotāko. Lai arī vefieši jau ir izslēgšanas spēļu noskaņās un gan 25., gan 26.aprīlī būs aizvadījuši cīņas Latvijas Basketbola līgas play-off, iespēja pavadīt brīvo dienu, darot labu, darbu mūsu komandā vienmēr tiek uzņemta ar atsaucību. Aicinām visus sporta draugus pievienoties!”    

Talkotājiem nepieciešams nodrošināties ar saviem grābekļiem un cimdiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi