Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Peiners: Pierādījām, ka, nekrītot metieniem, varam uzvarēt ar aizsardzību

"Nekāda starpība – uzvaram Krieviju vai Beļģiju," Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības spēlētājs Žanis Peiners noliedza, ka Eiropas čempionātā gūtais panākums pret Krieviju būtu īpaši patīkams. "Forši, ka uzvarējām. Forši, ka parādījām labu aizsardzību. Pierādījām, ka spēlēs, kurās mums nekrīt, varam uzvarēt ar aizsardzību. Grupā nekas vēl nav skaidrs, tāpēc nekādas eiforijas nav," uzsvēra basketbolists.

Peiners norādīja, ka spēlē svarīgākais bijis necelt paniku un spēlēt pacietīgi, izpildot treneru norādījumus. Tas arī ļāvis atspēlēties pēc kritiskajām pirmā puslaika beigām, kad ceturto piezīmi saņēma komandas līderis Kristaps Porziņģis, bet Krievija ieguva desmit punktu pārsvaru. Viens no līderiem atspēlēšanās gaitā bija tieši Peiners. "Skaidrs, ka man ne jau katra spēli izdosies tik labi, jo neesmu NBA spēlētājs. Tajā pašā laikā mums ir basketbolisti, kuri var no maiņas iznākt un, ja spēle neiet līderiem, pamēģināt to salauzt. Kaut kad sanāk, kaut kad ne. Šoreiz sanāca," rēzeknietis saglabāja pieticību.

"Beigās arī centāmies iegūt nepieciešamo septiņpadsmit punktu pārsvaru, lai iegūtu priekšrocības, ja beigās komandām būs vienāda bilance. Šī spēle vēl nebija tik izšķiroša, jo vēl jau būs nozīmīga spēle pret turkiem par vietu grupā, un arī izslēgšanas turnīrs vēl nav sācies," spēlētājs aicināja nepārspīlēt gūtā panākuma nozīmi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi