Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Porziņģis no tribīnēm vēro Kuruca debiju NBA līmenī - 13 punkti zaudējumā Knicks

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien piedzīvoja savu debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līmenī, gūstot 13 punktus Bruklinas Nets komandas zaudētā pirmssezonas pārbaudes spēlē pret Ņujorkas Knicks, kuras rindās joprojām nespēlē Kristaps Porziņģis.

Nets vienība savā laukumā cieta neveiksmi ar rezultātu 102:107 (26:17, 20:33, 25:31, 31:26). Bruklinas komandai šī bija no četrām plānotajām pārbaudes spēlēm, tikmēr Knicks komanda, gatavojoties sezonai, izcīnīja otro uzvaru tikpat spēlēs.

Kurucs spēlēja visu pēdējo ceturtdaļu, savukārt no traumas atlabstošais Porziņģis maču vēroja no tribīnēm.

 

Šajā mačā Kurucs laukumā bija 12 minūtes, kuru laikā trāpīja četrus no pieciem divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem, bet vienīgais trejacis lidoja grozam secen. Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas un nopelnīja vienu piezīmi.

Nets komandā rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Keriss Leverts, bet 13 punktus bez Kuruca vēl iemeta Spensers Dinvidijs. Savukārt Knicks komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Alonso Trīrs, bet lielisku maču aizvadīja arī turku centrs Eness Kanters, kurš guva 22 punktus un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas.

Nets komanda Kurucu vasarā NBA draftā izvēlējās ar 40.numuru, vēlāk latvietim ar Bruklinas klubu noslēdzot līgumu uz četriem gadiem. Vasarā Kurucs nepiedalījās Nets NBA Vasaras līgas spēlēs, jo tobrīd vēl nebija panākta vienošanās ar viņa iepriekšējo klubu Barcelona par izpirkuma maksu. Līdz ar to trešdien 20 gadus vecais latvietis piedzīvoja savu debiju NBA līmenī.

Tikmēr Porziņģis turpina atlabt pēc februārī gūtās ceļgala saišu traumas un pagaidām nav skaidrības, kad liepājnieks varētu atgriezties laukumā. Viņš NBA aizvadījis trīs sezonas.

Tāpat savai trešajai NBA sezonai ar Sanantonio Spurs vienību gatavojas Dāvis Bertāns.

NBA sezona sāksies 16.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Rīgā futbola faniem savas durvis ver Lidl Arena

Paplašinot savu Latvijas futbola atbalsta programmu, “Lidl Latvija” ir noslēgusi sadarbības līgumu ar “Playoff Arena”. Lai simbolizētu “Lidl” atbalstu šai futbola arēnai un Latvijas futbolam k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi