Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Putniņa: Spānietes mūsu vājās vietas izmantoja labāk

Latvijas dāmu basketbola valstsvienības centra uzbrucēja Aija Putniņa pēc zaudējuma Spānijai Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā norādīja, ka pretinieces labāk izmantojušas konkurenšu vājās vietas, kas lielā mērā arī izšķīris spēles iznākumu. "Ja jau uzvarējām Eiropas čempiones serbietes, tad arī ar spānietēm varējām cīnīties un uzvarēt. Viņām bija pietiekami daudz vājo punktu, kurus tomēr ne līdz galam izmantojām. Vismaz ne tā, kā viņas izmantoja mūsu vājās vietas," Dienai atklāja Putniņa.

Uzbrucēja uzskata, ka grūtāk pret spānietēm klājies uzbrukumā, uz ko norādot arī spēles protokols: "Ielaisto punktu jau nebija nemaz tik daudz, bet ar nepilniem iemestiem punktiem gan ir grūti cīnīties par uzvaru. Nemācējām saorganizēties tā, lai punktus gūtu regulāri." Puntiņai šoreiz uzdevumi laukumā mazliet atšķīrušies no līdzšinējās spēlēs veiktajiem, jo pretinieču spēle balstījās uz ārējās līnijas spēlētājām. "Citas komandas mērķtiecīgi spēlēja uz groza apakšu, kur viņām bija spēcīgi centra uzbrucēji, bet šeit vairāk bija jākoncentrējas uz pretinieču atbloķēšanu, lai viņas nesavāc pārāk daudz atlēkušo bumbu."

Putniņa kaujinieciski noskaņojas jau nākamajai spēlei pret Itāliju, kurā noteikti jāuzvar, lai tiktu uz nākamā gada pasaules čempionātu. "Nav variantu, jāuzvar. Televīzijā kaut kādas viņu spēles ir redzētas, arī spēlētājas ir zināmas, bet es nešaubos, ka treneri spēs mūs sagatavot tā, lai varam uzvarēt."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi