Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Strēlnieks un Kuksiks apvienosies ar Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājiem

Latvijas valstsvienības bijušais basketbolists Rihards Kuksiks un Latvijas Basketbola līgas divkārtējais čempions Artūrs Strēlnieks otrdien, 21. augustā Rīgā, Grīziņkalnā apvienosies vienā komandā ar Latvijas 3x3 izlases spēlētājiem Nauri Miezi un Kārli Paulu Lasmani, lai Ghetto Basket Quest finālturnīrā cīnītos par ceļazīmi uz Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3x3 basketbola Pasaules tūres posmu Debrecenā (Ungārija) 30. un 31. augustā.

Otrdienas vakarā no plkst. 18 Grīziņkalna 3x3 basketbola laukumos dosies trīs valstu – Latvijas, Lietuvas un Krievijas – kopumā 16 komandas.

Atbilstoši FIBA 3x3 basketbola Pasaules rangam Quest finālturnīrā ir divas izteiktas favorītes. Ar pirmo numuru izlikts tieši Ghetto Basket ar Kuksiku, Strēlnieku, Miezi un Lasmani sastāvā, bet otro vietu ieņem Pilnīga ģitāra, kuras sastāvā kopā ar Ghetto Basket izlases dalībniekiem Agni Čavaru un Mārtiņu Šteinbergu laukumā dosies šovasar sevi labi apliecinājušie Roberts Pāže un Verners Kohs.

Favorītu pulkā arī Ghetto Basket Quest četru kvalifikācijas posmu uzvarētāja – Mārupes LSA. Finālturnīrā šo komandu pārstāvēs Armands Seņkāns, Toms Straudovskis, Nauris Metnieks un Nils Ozoliņš. Vēl izlozes pirmajā grozā tika iekļauts arī Lietuvas kvartets IBG.LT – Raimonds Ambrulaitis, Domants Bimba, Deivids Kumelis, Eduards Rogačovs.

Lietuvu kopumā pārstāvēs trīs vienības – arī AEKK un Konfeti Grudita. Grīziņkalnā būs redzami FIBA individuālā Pasaules ranga deviņi no desmit labākajiem Lietuvas 3x3 basketbolistiem. Krievijas abas komandas pārstāvēs Sanktpēterburgu – Leningrad un Piter.

16 komandas atbilstoši FIBA 3x3 basketbola Pasaules rangam pirms pirmdien, 20. augustā notikušās izlozes tika sadalītas četros grozos. Apakšgrupā tiks aizvadīts apļa turnīrs, sacenšoties līdz 11 punktiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās vienības, cīņu par braucienu uz Pasaules tūri Ungārijā turpinot ceturtdaļfinālos, pusfinālos un finālā.

Paralēli Pro grupas Quest finālam tiks aizvadīti Ghetto Basket klasiskie turnīri sešās grupās – Amatieriem, Sievietēm, U16 zēniem un meitenēm, U14 un U12 grupā. Abās jaunāko spēlētāju grupās spēles sāksies plkst. 17, bet pārējās grupās – plkst. 18.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi