Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Timma: Spēle neaizgāja, un mēs sākām cīnīties vairāk paši ar sevi

“Tā dažreiz notiek. Spēles galotne, iznākumu izšķir viens metiens. Šoreiz zaudējām,” rokas pēc Eiropas čempionāta priekšsacīkšu spēles pret Ukrainu (74:75) noplātīja Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Timma. “Grūti pateikt, kāpēc spēle izvērtās tik nervoza. Kaut kā neaizgāja spēle tā, kā gribējām, un sākām cīnīties paši ar sevi. Bija jūtama nervozitāte, jo zinājām, cik svarīgi ir uzvarēt.”

Trešajā ceturtdaļā Latvijas izlase šķita ieguvusi pārliecību un pārsvaru spēlē, taču ļāva ukraiņiem atjaunot intrigu. “Jā, tikām uz viļņa. It kā spēle aizgāja, parādījās emocijas. Varbūt par ātru noticējām tam, ka to spēli esam salauzuši, taču viņi nepadevās. Iemeta dažus smagus metienus, pāri rokām, un atgriezās cīņā. Pelnīts zaudējums vai nē, taču visi cīnījāmies, cik vien varējām.” 

Timma atzina, ka pēdējo sekunžu uzbrukums ne tuvu nav izdevies tāds, kādu treneri pirms tam zīmēja minūtes pārtraukumā: “Redzējāt, ka Dairim izslīdēja bumba, un ar to arī viss beidzās. Nepaveicās, taču nedrīkst nokārt galvas. Jau rīt jācīnās pret igauņiem, būs jauna spēle.”

Igauņiem šovasar Latvijas izlase piekāpās gatavošanās posmā, taču basketbolists uzsver, ka no šīs spēles secinājumus izdarīt nav jēgas. “Tā bija pārbaudes spēle ar citiem uzdevumiem, citām rotācijām. Pret Igauniju jāspēlē sava spēle, jāizmanto savus trumpjus. Nedrīkstam tai cīņai pieiet viegli. Tā nav vāja komanda, lai gan viņiem nav spilgtu līderu. Viņiem ir vieglāk spēlēt, jo no Igaunijas šajā turnīrā neko daudz negaida. Ir mazāka spriedze, slogs, kas mums ir daudz lielāks.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi