Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Vēlreiz sevi jāpierāda: TTT Rīga sāk FIBA Eiropas kausa izslēgšanas turnīru

Bez grupas uzvarētāju priekšrocībām, bet ar milzu apņēmību turpināt cīņu par FIBA Eirokausu ceturtdien laukumā dosies TTT Rīga basketbolistes, kuras sacensību astotdaļfinālā izaicinās Venēcijas Umana Reyer. Dueļa pirmā spēle ceturtdien pulksten 19.30 Rīgas OSC, tiešraide sportacentrs.com TV kanālā. Uzvarētājas tiks noteiktas divu spēļu summā.

Kaut arī Latvijas čempiones uzvarēja savā priekšsacīkšu grupā, turnīra īpatnējās sistēmas dēļ pirms astotdaļfināla augstāk tika izlikts aiz TTT Rīga palikušais turku Orduspor, bet rīdziniecēm izslēgšanas turnīru nākas sākt pret citas grupas uzvarētāju, turklāt izšķirošā atbildes spēle jāaizvada viesos. "Skaidrs, ka pēc grupas uzvarēšanas gribējās spēlēt pret kādu nosacīti vājāku vai parocīgāku pretinieku, bet šosezon Eirokausos jau visu laiku esam tādā situācijā, ka pretinieces uzskata, ka mūs jau nu uzvarēs. Jācenšas to izmantot. Jāgatavojas un jāpierāda, ka neesam sliktāki. Nav mums zvaigžņotas komandas ar skaļiem vārdiem, taču esam labi nokomplektējušies un, spēlējot vienoti kā komanda, varam izdarīt daudz," sarunā ar Dienu uzsvēra TTT Rīga galvenais treneris Aigars Nerips.

Reyer priekšsacīkstēs uzvarēja E grupā, apsteidzot Aijas Putniņas pārstāvēto Nantes Reze, Vācijas čempionesWasserburg un Ungārijas Pinkk. Klubs Eiropas kausos šosezon atgriezies pēc četru gadu pārtraukuma, Itālijas čempionātā tas ar 10 uzvarām 13 spēlēs ieņem ceturto vietu. 

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi