Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Warriors apskatnieks: Klubam jāatbrīvojas no Biedriņa

NBA kluba Goldensteitas Warriors un latviešu centra Andra Biedriņa ceļiem jāšķiras, uzskata _SanFrancisco Chronicle _apskatnieks Als Saracevičs. „Kādam tas ir jāpasaka Warriors!”

Pēdējās pāris sezonas Goldensteita neizskaidrojamā kārtā turpina starta pieciniekā sūtīt laukumā Biedriņu, lai gan latvietis jau sen neatpelna sava līguma miljonus. Pagājušās otrdienas spēle pret Oklahomsitijas Thunder Andrim bija īpaši neveiksmīga – 14 minūtēs nulle punktu, nulle atlēkušo bumbu, nulle piespēļu un ..piecas piezīmes.

„Pārlūkojot tās spēles piezīmes, es atradu lūk ko: „Otrās ceturtdaļas 6.minūtē Biedriņš pieskārās bumbai – kļūdaina piespēle nonāca viņa rokās.” Tā bija pirmā un pēdējā reize visa vakara garumā, kad es redzēju viņu pieskaramies bumbai, lai gan es varētu būt ko palaidis garām. Deviņas minūtes līdz 3.ceturtdaļas beigām viņš saņēma piekto piezīmi un savu bija padarījis,” Biedriņa niecīgo devumu komandas spēlē atzīmē Saracevičs.

Arī naktī uz pirmdienu  (uzvara pret Hjūstonas Rockets 106:97) Biedriņš paveica to pašu, ko parasti. Šoreiz 10 minūtēs divas atlēkušās bumbas un četras piezīmes. Neviena gūta punkta, turklāt tos nevar gūt, ja pa grozu neizdara metienus. Šī bija jau piektā spēle kopš 23.janvāra, kad Andris sev atvēlētāja laikā pa grozu nemeta. Viņš gājis starta pieciniekā ikvienā no 21 aizvadītās spēles, sev atvēlēto nepilnu 18 minūšu laikā gūstot 2.4 punktus un savācot 4.7 bumbas zem groziem. Tik nemanāms uzbrukumā Biedriņš nebija pat savā debijas – 2004./2005.gada sezonā – kad guva 3,6 punktus 13 minūšu laikā.

Warriors ilggadējais spēlētājs un treneris Als Atlss uzskata, ka Biedriņa pulveris vēl ir gana sauss, bet viņš šobrīd nespēlē kopā ar sev piemērotiem aizsargiem. „Ikviens , kurš redzējis Biedriņu spēlējam kopā ar Beironu Deivisu 2006./2007.gada sezonā, var apliecināt viņa spēju pabeigt uzbrukumu, ja bumba iedota īstajā vietā.” Monta Eliss un Stīvens Karijs nav tāda tipa aizsargi, viņi ir perimetra spēlētāji, kuri neiesaista uzbrukumā garos spēlētājus, kā to darīja Deiviss.

Komandas galvenais treneris Marks Džeksons gan latvieti aizstāv, sakot, ka gaida no viņa vienīgi labu darbību aizsardzībā. Tai pat laikā Džeksons apstiprinoši atbildēja uz jautājumu, vai Biedriņam vajadzētu gūt vairāk punktu. 

Als Saracevičs iesaka Warriors izpirkt atlikušos divus gadus  Biedriņa līgumā vai aizmainīt viņu uz citu klubu pret izvēli jauno spēlētāju draftā, tādējādi ietaupot naudu. Latvieša sliktākā sezona līdzšinējā NBA karjerā turpinās..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi