Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Warriors piekāpjas līgas līderiem Thunder

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvojis Andra Biedriņa pārstāvētais Goldensteitas Warriors klubs. Savā laukumā ar 116:119 nācās atzīt līgas līderu Oklahomsitijas Thunder pārspēku. Zaudētājiem 48 punktus guva Monta Eliss, kas ir basketbolista karjeras labākais sniegums.

Ieguvuši nelielu pārsvaru 1.ceturtdaļā (35:29), Warriors puslaiku tomēr noslēdza mīnusos (57:59). Salīdzinoši labi aizvadītā 3.ceturtdaļa atkal deva vadību Goldensteitai, vienubrīd pārsvars bija pieaudzis līdz 11-12 punktiem. Pirms pēdējām 12 minūtēm pamatlaikā ar 93:91 vadībā Biedriņa Warriors.

Vēl 22 sekundes pirms spēles beigām mājinieki bija vadībā (116:115), taču pretinieku līderis Kevins Durants realizēja divpunktu metienu, pēc tam divi precīzi sodiņi Vestbrūkam un Warriors piekāpās līgas šobrīd spēcīgākajai vienībai ar 116:119. Monta Eliss (48) un Deivids Lī (25) kopumā guva 73 no komandas 116 punktiem. Lī šajā spēlē tika pie triple-double, viņam vēl arī 11 atlēkušās bumbas un 10 piespēles. Uzvarētājiem tradicionāli  rezultatīvākie bija Durants (33) un Vestbrūks (31).

Andris Biedriņš šoreiz nepilnu 14 minūšu laikā iekrāja piecas piezīmes un pārtvēra vienu bumbu, metienus pa grozu neizdarīja un izšķirošos spēles brīžus vēroja no rezervistu soliņa. Warriors ar bilanci 8-14 ieņem 13.vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi