Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Riga Open 2013 darta sacensībās triumfē Razma

Sadarbojoties Latvijas Darts Organizācijai un Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamentam, 23. martā Rīgā, _Maritim Park Hotel Riga _telpās norisinājās starptautiskas pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā – _Riga Open 2013, _informēja organizatori.

Kopumā turnīrā startēja astoņi jaunieši, 33 dāmas un 78 kungi no Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas, Turcijas un Zviedrijas, kuru konkurencē par uzvarētājiem jauniešiem kļuva lietuvietis Rokas Aniulis, dāmām somiete Lumi Silvan, bet kungiem Latvijas šautriņu metējs Madars Razma. 

Jauniešu konkurencē finālā tikās lietuvietis Rokas Aniulis un Smiltenes Darts Kluba pārstāvis Oskars Draulis, kuru cīņā šoreiz pārāks izrādījās Lietuvas šautriņu metējs, kurš finālā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0. 3. vietu jauniešu sacensībās ieņēma Edgars Rollis no Vecumnieku Darts Kluba un Ugnius Jankunas no Lietuvas. 

Dāmu konkurencē par Riga Open čempioni kļuva somiete Lumi Silvan, kura aizraujošā finālā pret Smiltenes Darts Kluba pārstāvi Zeltīti Stradi tomēr izrādījās veiksmīgāka un triumfēja ar rezultātu 4:3. 3. vietu dāmu konkurencē izcīnīja Ērika Bagdonavičiene no Lietuvas un Liza Pugina no Krievijas.  

Kungu konkurencē finālā tikās Latvijas šautriņu metējs Madars Razma un Zviedrijas pārstāvis Peters Sajwani, kurā ar rezultātu 5:3 pārāks izrādījās šautriņu mešanas kluba Priekule pārstāvis Razma, bet zviedram nācās samierināties ar 2. vietu turnīrā. Savukārt 3. vietu kungu konkurencē izcīnīja vēl viens ŠMK Priekule pārstāvis Aigars Strēlis un lietuvietis Arūnas Čiplis. 

Visus sacensību rezultātus var aplūkot Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā: www.latviadarts.com
Nākamās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības norisināsies 13. aprīlī Jēkabpilī, kur tiks noskaidroti 2013. gada Jēkabpils Kausa čempioni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi