Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Austrālijas bibliotēkā paziņo par Ārmstrongam veltīto grāmatu pārvietošanu uz daiļliteratūras nodaļu

Kādā Austrālijas bibliotēkā parādījies paziņojums, ka visas grāmatas par riteņbraucēju Lensu Ārmstrongu, kurš šomēnes atzinās dopinga lietošanā, tikšot pārvietotas uz daiļliteratūras plauktiem."Visas grāmatas par Lensu Ārmstrongu, tostarp Lance Armstrong: Images of a Champion, The Lance Armstrong Performance Program un Lance Armstrong: The World's Greatest Champion, drīzumā tiks pārvietotas uz daiļliteratūras nodaļu," vēstīja paziņojums Menlijas bibliotēkā, kas drīz tika noņemts.

Taču izrādījies, ka tas bijis tikai joks.Bibliotēkas pārstāve Vendija Forda sacīja, ka zīmīti rakstījis kāds students, kurš brīvdienās piestrādā grāmatu krātuvē. "Viņš tikai domāja, ka tas būs smieklīgi," viņa paskaidroja laikrakstam The Sydney Morning Herald.

Forda arī neesot varējusi iedomāties, ka izpelnīsies tik lielu mediju un sociālo tīklu lietotāju uzmanību, viņa atklāja.

Joku izvērtēs bibliotēkas iekšienē, taču diez vai studentam tiks izteikts rājiens, teica Forda. "Mēs tikai ceram, ka tas drīz beigsies," viņa norādīja.

Kā jau ziņots, Opras Vinfrijas vadītajā sarunu šovā Ārmstrongs atzinās, ka visas septiņas reizes prestižajā Tour de France velobraucienā uzvarējis ar aizliegto vielu palīdzību.

Viņam piemērota atpakaļejoša mūža diskvalifikācija no 1998.gada 1.augusta un anulēti visi sasniegtie rezultāti, kuru vidū ir uzvaras Tour de France velobraucienā laika posmā no 1999. līdz 2005.gadam. Bez septiņiem tituliem Tour de France Ārmstrongs 1993.gadā kļuva par pasaules čempionu grupas braucienā, bet 2000.gadā Sidnejas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu individuālajā braucienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi