Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Brāļi Dukuri noslēdz starptautisku līgumu ar adidas

Pateicoties saviem sasniegumiem trasē un lieliskajām personibām, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri kļūst par adidas vēstnešiem visā pasaulē. adidas Group ir noslēgusi līgumu ar visu Latvijas skeletona komandu, kuras sastāvā ir arī daudzsološā Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna, portālu Diena.lv informēja adidas mārketinga menedžere Alise Pizika.

“Lai arī cik adidas ir liels un zināms zīmols pasaulē - individuālā attieksme un tas, kā mūs sagaidīja un ar mums runāja, vizītes laikā adidas galvenajā mītnē Vācijā, palika spilgtā atmiņā. Bija sajūta, ka adidas mēs esam svarīgi kā personības. Pozitīvi pārsteidza viesmīlība un personīgā uzņemšana, iedziļināšanās mūsu vēlmēs, neskatoties uz to, ka mēs esam salīdzinoši maza komanda. Un adidas preču klāsts ir tik neiedomājami plašs - gan specifiski sportatērpi, gan skeletona apavi, kas radīti no kvalitatīviem materiāliem, kas ir ļoti svarīga uzvaras sastāvdaļa,“ stāsta brāļi Martins un Tomass Dukuri.

Starp sportistiem, kas kļuvušas par adidas Group starptautiskājām sejām ir arī citi latvieši – tenisists Ernests Gulbis, basketbolisti Dāvis Bertāns un Jānis Strēlnieks, kā arī kajakeris Tomass Marnics. Šie sportisti tika izvēlēti, jo ir kā iedvesmas avots un paraugs visiem cilvēkiem, neatkarīgi vai sports ir tikai viņu hobijs, vai dzīvesveids.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi