Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Dzelde atzīst, ka uzvarēt ukraiņus nebija reāli

Latvijas tenisa izlases kapteinis Ģirts Dzelde pēc diviem zaudējumiem Deivisa kausa izcīņas Eiroāfrikas zonas 1.grupā izbraukuma Ukrainai atzina, ka no panākuma kādā no spēlēm komanda bija patālu – ukraiņi apliecināja to, ka pasaules rangā atrodas ievērojami augstāk.“Gan Andis Juška, gan Deniss Pavlovs vienspēles aizvadīja labi.

Īpaši Deniss, kurš spēlēja pat ļoti veiksmīgi. Tiesa, viņš pasaules rangā ir ap septiņsimto vietu, bet viņa pretinieks – septiņdesmitais. To arī varēja redzēt – Sergejs Stahovskis kustējās ātrāk, Deniss turējās tālāk aiz gala līnijas,” otro vienspēli sarunā ar portālu Diena.lv raksturoja Dzelde.Kapteinis spriež, ka nedaudz labāk varēja nospēlēt komandas pirmais numurs Andis Juška.

“Nesaku, ka viņš varēja uzvarēt Iļju Marčenko, taču kādā no setiem aizķert varēja gan. Tad jau būtu jāskatās, kā tā spēle izvērstos,” stāsta kapteinis. “Marčenko ne visai labi spēlēja setu sākumos, daudz kļūdījās. Taču viņš ir tāds sīksts kapātājs, un izšķirošajos brīžos spēlēja nesatricināmi stabili. Andim turklāt neaizgāja pirmā serve.”

Lai līdz svētdienas vienspēlēm saglabātu cerības par iekļūšanu nākamajā kārtā, sestdien dubultspēlē nepieciešama uzvara.

“Jāspēlē korekta dubultspēļu taktika,” Dzelde atklāj vienīgo iespēju gūt panākumu. “Nedomāju, ka varētu piezagties nogurums. Vismaz puiši man neko tādu nav teikuši. Vienspēles nebija garas un saspringtas. Cīņa ritēja tekoši.”

Latvijas un Ukrainas spēles uzvarētāji maijā tiksies ar Rumāniju par iespēju turpināt cīņu par iekļūšanu tenisa izlašu elitē – Pasaules grupā. Zaudētājiem nāksies cīnīties par palikšanu 1.grupā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

zxc

Juška zaudē Deivisa kausa izcīņas pirmajā spēlē

Deivisa kausa mačā zaudējumu piedzīvo arī Pavlovs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi