Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Vaidavas triatlonā 2018 triumfē olimpiete Pastare

Sestdien, 30.jūnijā Vaidavā norisinājās tradicionālais Vaidavas triatlons, kur saulainais un vējainais laiks nodrošināja lieliskus apstākļus sportistiem un skatītājiem. Par uzvarētājiem Vaidavas standarta distancē, kurā bija jāpeld 0,9 km, jābrauc ar riteni 33 km un jāskrien 8 km, vīriešiem kļuva DTC Jaunība pārstāvis Artjoms Gajevskis (1:40.23), bet sieviešu konkurencē uzvara, kas daudziem bija pārsteigums, olimpietei soļotājai Agnesei Pastarei (1:56.48), vēsta rīkotāji.

Agnese ir piemērs, ka sportisti, kuri ir sasnieguši labus rezultātus savā pamatsportā, piekrīt izaicinājumam, un, startējot triatlonā, arī gūst labus panākumus. Pēc finiša Pastare atzina, ka ir bijis grūti, it īpaši skriešana uzreiz pēc riteņbraukšanas. 

Vīriešu distancē peldēšanā izrāvienu izdarīja Artjoms Gajevskis un to arī noturēja līdz finišam. Kā pēc finiša izteicās otrās vietas ieguvējs Artis Dāvidnieks, tad Artjomam peldēšanā izdevās liels izrāviens, kuru nebija iespējams sadeldēt.

Stafešu komandām 1. un 2.vietu šķīra 19 sekundes - 1.vietu izcīnīja komanda NEIRO (1:47,08), 2.vietā Vidzemes Mērnieks/ Dako Ziemeļvidzeme (1:47,27), 3. vieta Joker (1:57,38).

Apgriezienus uzņem un arvien drošāk sevi triatlonistu saimei piesaka akcijas Tavs Pirmais Triatlons dalībnieki. Par uzvarētējiem no TPT grupas kļuva Andris Ponomarenko M grupā, Ieva Pūce F40 un Justīne Deičmane Veselības klasē.

"Arvien paplašinās triatlonistu pārstāvēto pilsētu ģeogrāfija, lai gan saglabājas tendence, ka uzvarētāji ir no Daugavpils, Dobeles vai Rīgas, kā arī viesi no Igaunijas un Lietuvas. Priecē, ka arvien stabilāk startē un labas vietas ieņem Valmieras pārstāvji. Jācer, ka baseina atklāšana Valmierā un jaunās triatlonistu grupas izveide nesīs augļus nākotnē," norāda sacensību rīkotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi