Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Brokastis ar triatlonu

Lieliskā atmosfērā norisinājušās pirmās Rīgas Triatlona 2018 brokastis, vēsta pasākuma rīkotāji. Šī pasākuma iniciators bija Latvijas Triatlona federācija, kas gatavojas Rīgas Triatlonam 2018, kas notiks 12. augustā pie Radisson Blu Daugava viesnīcas.

Brokastu mērķis, kā uzsvēra Latvijas Triatlona federācijas izpilddirektors Jānis Ozoliņš, bija sapulcēt pie viena galda gan Rīgas pilsētas, gan atbalstītāju pārstāvjus un reklāmas devējus, gan organizatorus, lai nepiespiestā un draudzīgā gaisotnē pārrunātu dažādus, ar pasākumu saistītos organizatoriskos un arī praktiskos darbus.

Iepazīstoties, izrādījās, ka pie galda atrodas cilvēki, kuri ir skrējušas maratonu, kā Radisson Blu Daugava vadītājs Tomass Svieka  un Latvijas Triatlona federācijas prezidents Vilnis Priedītis, kā arī Ironman distanci veikušais Jānis Ozoliņš.  Līdz ar to saruna izvērtās arī ļoti profesionāla kā no sporta, tā organizatoriskā viedokļa.

Kā informēja Triatlona federācija, šogad ir mainīta sacensību centra vieta un tā atradīsies tieši pretī Radisson Blu Daugava viesnīcas ieejai uz Kuģu ielas. Riteņbraukšana norisināsies pa Mūkusalas ielas vienu dubulto joslu, savukārt skriešana pa AB dambi. Šāds sacensību centra un trašu izvietojums dos lielas priekšrocības skatītājiem, jo būs lieliski pārredzams gan starts visām triatlona disciplīnām, gan maiņas zona. Tā kā sportisti kā riteņbraukšanu, tā skriešanu veiks apļos, tas radīs papildus skatāmību.

Sacensību sākums paredzēts no paša rīta, kad starts tiks dots pašiem mazākajiem, vēlāk tautas klasei, stafetēm un pēc tam 2018 Riga ETU Triathlon Junior European Cup dalībniekiem. Uz Eiropas kausu tiek gaidīti sportisti no vairāk nekā 20 valstīm. Ņemot vērā pagājušā gada pieredzi, kad stafešu komandu izveidoja arī Latvijas Nacionālā Bibliotēka, kurā startēja bibliotekāri, cerams, ka arī šogad distancei pievienosies arī citu organizāciju komandas. Stafetes katru distanci veic cits sportists. Viens peld, otrs brauc ar riteni, bet trešais veic skriešanas posmu.

Lai palielinātu interesi par triatlonu, Latvijas Triatlona federācija uzsākusi akciju Tavs pirmais Triatlons, kur labākie 15 censoņi jau aktīvi trenējas, lai piedalītos Rīgas Triatlonā. Ir cerība, ka šī akcija pievērsīs sabiedrības uzmanību, cilvēkiem piedaloties triatlonā vai nu individuāli, vai ar stafetes komandu.

Brokastīs piedalījās Latvijas Triatlona federācijas, Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Radisson Blu Daugava, Land Rover, Rīgas Brīvostas un SMScredit.lv pārstāvji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi