Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Rīgā aizritējuši aizraujošie Sportiskie Ziemassvētki

Trešajā adventē, 17. decembrī, ap 2500 aktīvā dzīves veida piekritēji “Rimi Olimpiskajā centrā” Rīgā notikušajā aktīvās atpūtas pasākumā “Sportiskie Ziemassvētki” piedalījās daudzās interesantās sportiskās aktivitātēs un izklaides pasākumos, bet noslēdzošajā daļā baudīja "X faktora" uzvarētājas Grētas koncertu, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Svētdien ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta un “Intervals.lv” atbalstu sporta pasākumu aģentūras “X-Events” rīkotais aktīvās atpūtas pasākums “Sportiskie Ziemassvētki” bija izsaucis lielu interesi dažāda vecuma apmeklētājiem, sākot ar bērndārzniekiem un beidzot ar seniora vecuma interesentiem, kas visi kopā bija ieradušies kuplā skaitā. Daudz viesu vidū bija ģimenes. Kuplais apmeklējums bija saistīts ne tikai ar to, ka pasākums visiem bija bez maksas, bet gan ar savu interesanto un plašo priekšnesumu programmu un visdažādākajām aktivitātēm. 

Līdz ar atkušņa iestāšanos aktīvā dzīves veida piekritēji izmantoja lielisku iespēju, baudot ziemas un cita veida priekus sportiskā pasākumā iekštelpās. Viņi svētdien “Rimi Olimpiskajā centrā” jau no vienpadsmitiem rītā līdz sešiem vakarā izkustējās, piedalījās dažādu deju meistarklasēs un iesaistījās ļoti daudzās organizatoru sarūpētās aizraujošās aktivitātēs, kā arī baudīja deju un muzikālus priekšnesumus, ko sniedza bērnu vokālās studijas grupas "Spāre" "Mellenes" meitenes, kā arī X faktora uzvarētāja Grēta.

“Sportiskajos Ziemassvētkos” bija padomāts par cilvēkiem ar kustības traucējumiem, kuriem bija pieejamas viņiem saplānotās aktivitātes, ieskaitot loka šaušanu un basketbolu. Papildu tam notika dažādi konkursi un vairākas loterijas ar vērtīgu balvu izlozi.

Iesākumā dalībnieki kopīgi iesildījās un vēroja velotriāla šovu. Tie, kas vēlējās, piedalījās līnijdeju meistarklasē, nedaudz vēlāk līdzdarbojās funkcionālā treniņā, kā arī ieguva iemaņas un izdejojās zumbas un bačatas meistarklasē. Dažādajās aktivitātēs pozitīvas emocijas varēja gūt biatlona šaušanā, novusa, galda hokeja, galda tenisa un milzu dambretes spēlē, meklējot orientēšanās kontrolpunktus, šaujot ar loku, metot basketbola bumbu grozā un šautriņas mērķī, kā arī izbraucot rallija trasi simulatorā un spēlējot minigolfu. Drosmīgākie izmēģināja arī klinšu kāpšanu.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi