Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ikauniece-Admidiņa sākusi sadarbību ar Igaunijas treneri Nazarovu

Latvijas septiņcīņas sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa sākusi sadarbību ar Igaunijas treneri Andreju Nazarovu, kurš savulaik startējis desmitcīņā, vēsta sportisti pārstāvošā aģentūra Kallas Management.

Jau vēstīts, ka pēc Ikaunieces-Admidiņas izcīnītās ceturtās vietas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs sportistes ilggadējais treneris Andis Austrups savā sociālā tīkla Facebook profilā paziņoja, ka abu sadarbība neturpināsies. Pati sportiste par to bija neziņā, paužot, ka treneris komunicē vienīgi ar medijiem.

Sākot ar šo rudeni, Ikauniece-Admidiņa trenējas pie 51 gadu vecā Nazarova, kura personiskais rekords desmitcīņā ir 8322 punkti, bet pēc sportista karjeras beigām speciālists pievērsies trenera darbam. Jau vairākus gadus viena no viņa zināmākajām audzēknēm ir Igaunijas daudzcīņas sportiste Ksenija Balta, kura 2009.gadā kļuva par Eiropas čempioni telpās tāllēkšanā.

Nazarovs savulaik ir trenējis arī bijušo Igaunijas desmitcīņas sportistu Eki Nolu, kurš 2000.gadā Sidnejā kļuva par olimpisko čempionu. Tikmēr pats Nazarovs piedalījies 1992. un 1996.gada Olimpiādēs.

2015.gada Latvijas labākā sportiste Ikauniece-Admidiņa Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs ceturto vietu ieguva, spītējot savainojumiem, turklāt par nieka pieciem punktiem atpalika no pašai piederošā Latvijas rekorda. Savukārt no bronzas medaļas Ikaunieci-Admidiņu šķīra 36 punkti.

Ikaunieci-Admidiņu ikdienā menedžē uzņēmums Kallas Management, kas nāk tieši no Igaunijas, un jau iepriekš viņa sadarbojās arī ar citiem speciālistiem, piemēram, šķēpmešanā sportisti konsultē Jānis Lūsis, Gints Palameiks, augstlēkšanā - cita Kallas Management sportiste Airine Palšīte no Lietuvas un kādreizējā Latvijas sportiste Natālija Čakova, bet lodes grūšanā - Guntars Gailītis un Māris Urtāns.

Sportiste piedalījās arī 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kad ar atkārtotu Latvijas rekordu viņa izcīnīja devīto vietu. Pēdējo divu sezonu laikā sportiste valsts rekordu labojusi četras reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi