Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ikauniece: Esmu gatava pārspēt savu personisko rekordu daudzcīņā

Laura Ikauniece pēc gana sekmīgās pirmās dienas vieglatlētikas septiņcīņā atklāja, ka sasniegtais rezultāts, tostarp personiskais rekords 200 metru skrējinā, nebūt nav nejaušs, jo vēl neilgi pirms starta papildus strādāts pie ātruma izturības un spēka. 
“Esmu apmierināta ar startu visās disciplīnās, izņemot barjeras, kur aizķērās kāja. Nav jau pirmā reize. Aiz kuras aizķēros? Man teica, ka aiz pēdējās, bet šķita, ka jau agrāk. Kādu septīto skāru, bet pēdējo apgāzu. Gāju uz personisko rekordu, varēja būt ap 13,40 sekundēm. Nekas,” Ikauniece optimistiski nobeidza, apzinoties, ka vēl būs trīs disciplīnas, kurās būs iespēja uzlabot rezultātu. 

Līdz galam neizdevās arī augstlēkšana, kur tomēr neizdevās pārvarēt 186 centimetru augstumā novietoto latiņu: “Augstlēkšanā es vispār pigoriņus taisīju. Bija moments, kad aizķēros un iekritu madracī. Kopumā ļoti gribējās pārlekt 186, jo Helsinkos ļoti maz pietrūka. Šeit bišķiņ vairāk, taču ar trešo varētu...” Arī lodes grūšanā pirmie divi mēģinājumi neviesa optimismu, bet trešajā tikai trīs centimetri pietrūka līdz personiskajam rekordam. “Es jau gandrīz biju atmetusi cerības sasniegt labu rezultātu. Nodomāju, ka tomēr vēl viena iespēja ir. Un izdevās. Vairāk tieši tehniski sanāca. Nedaudz pamainīju tehniku, atcerējos, kā vajadzēja,” pēdējā metiena sekmību pamatoja sportiste.

Pirms sacensību otrās dienas, kur notiks sacensības tāllēkšanā, šķēpa mešanā un 800 metru skrējienā, Laura saglabā optimismu: “Cik zinu, eju uz personisko rekordu daudzcīņā, tāpēc esmu apmierināta. Ceru rīt pārspēt savu Helsinkos sasniegto rezultātu.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi