Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Jeļizarova: Veselības problēmas neļāva realizēt potenciālu Londonā

Sarūgtināta par neveiksmi 3000 metru šķēršļu skrējiena finālā, Latvijas vieglatlēte Poļina Jeļizarova Latvijas žurnālistiem pagāja garām, taču vēlāk atgriezās un nākotnē lūkojās gana optimistiski. “Sākumā biju ļoti dusmīga, taču padomāju, ka man vēl priekšā daudz gadu.” Viņa atzina, ka Londonā cerības sagrāvušas veselības problēmas.
“Esmu priecīga arī par to, ka izpildīju normatīvu un tiku finālā. Protams, finālā gribējās labāk, taču laikam jau veselība neļāva to sasniegt. Izdarīju visu, ko varēju. Kamēr iesildījos, vēl likās, ka viss ir labi, bija normāla pašsajūta, bet skrējiena laikā pēc trim četriem apļiem kājas palika smagas. Sapratu, ka nevarēšu tikt līdzi līderēm un galvenais ir noskriet līdz galam. It kā jau nav slikti, jo tiku finālā, taču neesmu priecīga par startu tajā, jo zinu, ka biju gatava labākam rezultātam. Nesanāca, bet nekas – priekšā vēl ir četri nozīmīgi starti. Centīšos atgūt formu un varbūt arī sesto reizi labot valsts rekordu,” apņēmās sportiste. 

Pirms olimpiskās debijas viņa cerējusi uz vietu finālā, taču jau Londonā veiktie treniņi radījuši pārliecību, ka iespējas ir vēl lielākas. “Treniņos jutos labi, treneris bija ļoti apmierināts, taču pēc galvenā treniņa sāka celties temperatūra,” Poļina atminējās notikumu attīstību. Viņa bijusi gatava skriet deviņās minūtēs un desmit sekundēs, ar ko finālā varētu cīnīties pat par trešo vietu..

Jeļizarova uzsvēra trenera Viktora Lāča ieguldījumu viņas izaugsmē, kas ļāvusi viņai šosezon uzplaukt un pieteikt pasaules elitē. “Treneris arī saka, ka man šogad ir ļoti liels progress. Ļoti daudz trenējos, nedaudz pamainījām treniņmetodiku,” attīstības iemeslus skrējēja meklēja darba tikumā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi