Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lakučs: Izpildījām plānoto scenāriju, bet cīņa bija smagāka kā paredzējām

BMX riteņbraukšanas treneris Ivo Lakučs paslavēja visus trīs Latvijas sportistus, kuri sasniedza olimpisko spēļu pusfinālu. “Malači, veči, izturēja pirmo spriedzi. Pirmo braucienu gan galīgi noluņoja, otrā knapi savācās, bet trešais jau bija spožs,” Lakučs priecājās, ka snieguma līkne gāja uz augšu. Kopumā cīņa bijusi smagāka nekā paredzēts. “Četros gados jau aizmirstas, kāda cīņa ir olimpiādes spēlēs. Bezkompromisa, zvērīga cīņa. Cepuri nost arī konkurentu priekšā, jo visi brauc līmeni labāk kā parasti,” novērtēja treneris. 
Ivo īpašs prieks bija par Edžus Treimaņa sniegumu, jo pēc iepriekšējā dienā izsēšanas braucienā piedzīvotā kritiena bija šaubas par sportista startu ceturtdaļfinālā. “Esam īsti cīnītāji. Tikko viņš varēja kaut ko pateikt, secināja, ka lūzumu nav, un teica – rītdien braucu. Protams, bijām piesardzīgi, jo tās traumas jau iznāk ārā no rīta, kad adrenalīns ir nokritis. Viņš izlaida rīta treniņu, taču bija gatavs startam. Pirms tā kritiena man nebija šaubu par viņa iekļūšanu pusfinālā jau pēc trīs braucieniem. Kritiens visu sagrieza kājām gaisā gan viņam, gan Mārim [Štrombergam]. Jā, arī viņš pēc tam, kad redzēja kritienu, mazliet sabijās. Viņš jau ir tāds kalkulētājs un domātājs. Var jau saprast. Ja divus mēnešus dienu un nakti kopā sadzīvo ar kādu, un viņš krīt, tad grūti bija atbrīvot galvu,” sacīja Lakučs.

Dienas kārtībā ir kārtīga sagatavošanās izšķiršajām cīņām. “Pusceļš jau tikai ir noiets. Rīt [piektdien] būs galvenās cīņas. Vispirms mājās paskatīsimies ierakstus un paanalizēsim braucienus. Jā, būs jāstartē no ārmalas, taču arī astotais ceļš nav tik traks, kā sākotnēji likās,” Lakučs uz pusfinālu raudzījās cerīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi