Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas Peldēšanas federācijas ģenerālsekretārs turpmāk būs Ciematnieks

Latvijas Peldēšanas federācijas (LPF) valde ģenerālsekretāra amatā apstiprinājusi Gunti Ciematnieku, informē LPF.

Ciematnieks iepriekš bijis Latvijas Handbola federācijas (LHF) ģenerālsekretārs un valdes loceklis, darbojies Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) juridiskajā komisijā, kā arī, pārstāvot sava sporta veida intereses, sadarbojies ar visām par sporta nozari atbildīgajām institūcijām - Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju (IZM), Latvijas Sporta federāciju padomi (LSF), Latvijas Komandu sporta spēļu asociāciju (LKSSA) un citām.

Ciematnieka darbības laikā pirmo reizi sporta veida vēsturē Latvijas vīriešu handbola izlase kvalificējās 2020.gada Eiropas čempionāta finālturnīram, savukārt federācija ieguva tiesības organizēt U-20 Eiropas čempionātu vīriešiem B divīzijā.

LPF prezidents Aivars Platonovs uzsver, ka ģenerālsekretārs ir jebkuras sporta federācijas atslēgas persona. 

"Šī cilvēka zināšanas, pieredze un ambīcijas tiešā veidā ietekmē gan organizācijas, gan visa sporta veida attīstību, tāpēc esam gandarīti, ka LPF ģenerālsekretāra amatu ieņems Guntis, kuram ir ievērojama pieredze gan federācijas darba organizēšanā, jaunu projektu īstenošanā, gan sadarbībā ar nacionālām un starptautiskām sporta organizācijām. Guntis nenoliedzami ir vērtīgs papildinājums mūsu komandai," LPF citē Platonova teikto.

Ciematnieks stāsta, ka pēc sarunām ar LPF prezidentu un valdi ātri bija skaidrs, ka organizācija ir motivēta, skaidri domājoša un tiecās uz izaugsmi. "Izaicinājumu netrūkst, bet redzu, ka federācija ir spējīga izpildīt biedriem solītos darba mērķus," saka Ciematnieks.

Tuvāko nedēļu laikā jaunais ģenerālsekretārs iepazīsies ar LPF darba specifiku, kā arī tiks organizētas tikšanās gan ar LPF juridiskajiem biedriem, gan LPF komitejām.

LPF norāda, ka atbilstoši organizācijas statūtiem, ģenerālsekretāra amata kandidātu izvirza valdes priekšsēdētājs, savukārt valde lemj par tā apstiprināšanu un pieņemšanu darbā. LPF ģenerālsekretārs ir algots darbinieks.

Pēc LPF prezidenta Platonova iniciatīvas ģenerālsekretāra amata kandidāts tika meklēts atklātā konkursā un konkursa noteiktajā termiņā uz šo vakanci pieteicās pieci kandidāti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi