Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Losandželosā tikusi aizturēta slavenā krievu peldētāja Jefimova

Pagājušā gada 30.decembrī Losandželosā īslaicīgi aizturēta tikusi pieckārtējā pasaules čempione peldēšanā Jūlija Jefimova, noskaidrojuši Krievijas mediji.

Kā apstiprinājusi Losandželosas policija, sieviete vārdā Jūlija Jefomova par sīku likumpārkāpumu aizturēta plkst.0.38 un atbrīvota nepilnas sešas stundas pret 5000 dolāru (4000 eiro) lielu drošības naudu.

Tiek neoficiāli vēstīts, ka Jefimova, atrodoties alkohola reibumā, iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā, tomēr to noliegusi viņas pārstāve, turklāt arī pati sportiste ar informācijas komentēšanu nav aizrāvusies.

"Man viss labi, gatavojos sacensībām," Kremļa medijam RT paudusi Jefimova. "Mediji raksta skaļus virsrakstus, nepārbaudot informāciju. Nepaļaujieties provokācijām."

Jefimova tiek uzskatīta par skandalozu peldētāju. 2013.gada nogalē viņas organismā tika konstatēti anaboliskie steroīdi, taču toreiz, ņemot vērā vainu mīkstinošus apstākļus, viņai nācās izciest vien 16 mēnešu diskvalifikāciju.

2016.gadā sportistei tika konstatēts arī meldonijs, tomēr vēlāk viņa tika attaisnota.

Tajā pat gadā Jefimova netika pielaista Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, taču peldētāja iesniedza apelāciju Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) un Olimpiādē varēja piedalīties, izcīnot divas sudraba medaļas. Tāpat Jefimova 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs tika pie bronzas.

Talantīgā sportiste pirmo pasaules čempiones titulu izcīnīja 2009.gadā 50 metru brasa distancē, šo panākumu atkārtojot arī 2013.gadā, kad triumfēja arī četras reizes garākā distancē. Savukārt 2015.gadā Jefimova pasaules čempionātā Kazaņā uzvarēja 100 metru brasa peldējumā, bet pērn bija labākā 200 metros brasā. Viņai ir arī sešas pasaules čempionātu sudraba medaļas un trīs bronzas godalgas, kā arī sešas reizes Jefimova kļuvusi par Eiropas čempioni.

Kopš 2011.gada viņa dzīvo un trenējas ASV.

Top komentāri

Struncis
S
Aizturēta "za pokaz prekrasnogo obnazheniya"
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi