Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nedēļas nogalē aizvadīts Latvijas komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē

Sestdien, 17. februārī Valmieras Pārgaujas sākumskolā veiksmīgi aizvadīts Latvijas komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē, kas trīs vecuma grupās pulcēja 63 jauno dambretistu komandas no visas Latvijas.

Sacensības organizēja Latvijas Dambretes savienība un to laikā tika noskaidrotas spēcīgākās Latvijas jauno dambretistu komandas.

Sacensības norisinājās pēc Starptautiskās Dambretes federācijas noteikumiem un tika noskaidrotas labākās dambretistu komandas trīs vecuma grupās : U-8, U-10 un U-13. Piedalījās skolu, klubu vai viena trenera audzēkņu komandas četru cilvēku sastāvā – 3 zēni un 1 meitene. Jaunie dambretisti rādīja izcilu sniegumu un labākas komandas tika apbalvotas ar kausiem un komandas dalībnieki saņēma medaļas un piemiņas balvas.

Vislabāko sniegumu U-8  vecuma grupā demonstrēja komanda Domātprieks, ieņemot pirmo vietu. Attiecīgi otro un trešo vietu izcīnīja komandas Bauskas novada BJSS-Bitītes un Valmiera

Vecuma grupā U-10 pirmo vietu ieguva komanda Siguldas SS, otro vietu ieņēma komanda Salaspils 1, bet trešo vietu Bauskas novada BJSS-Lauvēni.

Pirmo vietu vecuma grupā U-13 izcīnīja Bauskas novada BJSS-Mēmele, otro vietu ieguva komanda Limbažu un Salcgrīvas NSS 1, bet trešo vietu ieņēma komanda BJC Bolderāja-Daugavgrīva.

Sacensību galvenais tiesnesis bija Uldis Ābeltiņš. Sacensību ģenerālsponsors - LR Izglītības un zinātnes ministrija un Initiative Latvia

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi