Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Noskaidrots Latvijas Dzelzceļa Sporta foto 2013!

Par 2013. gada interesantāko sporta mirkli fotogrāfijā portāla Diena.lv balsotāji izvēlējušies Aivara Liepiņa uzņemto kadru ar handbolistu Ingaru Dudi galvenajā lomā Pasaules čempionāta kvalifikācijas spēles laikā pret Igaunijas komandu.

No 17. decembra līdz 23. decembrim portālā Diena.lv norisinājās balsojums par 2013. gada interesantākajiem sporta notikumiem fotogrāfijā, fiksējot sportistus gan treniņu procesā, gan cīņas karstumā, gan ar uzvaras saldo garšu mutē un medaļām kaklā.

Trīs aktīvākajām fotogrāfiju vērtētājām - Dārtai Jakovickai, Kristīnei Koroļovai un Sabīnei Šenbergai - esam sarūpējuši balvas – ielūgumus divām personām uz Latvijas Gada Balva Sportā 2013 apbalvošanas ceremoniju 27. decembrī  plkst. 19.00 pilī Ziemeļblāzma*.  Savukārt Ingaram Dudem laikraksts Diena dāvina gada abonementu.

Latvijas dzelzceļš, novērtējot gan profesionālu sportistu augstos sasniegumus, gan tautas sporta nozīmību, jau ilgus gadus atbalsta sporta aktivitātes visā Latvijā. Sportā tāpat kā biznesā svarīgs ir rezultāts, taču skaistus mirkļus varam piedzīvot ne tikai stāvot uz pjedestāla, bet arī pašā ceļā uz uzvarām. Iemūžinot šos mirkļus un daloties ar citiem, mēs kopā varam priecāties un iedvesmoties jauniem sasniegumiem un uzvarām.

Foto balsojuma rezultāti skatāmi šeit

* pēc balvas, uzrādot personapliecinošu dokumentu,  lūdzam ierasties laikraksta Diena redakcijā Rīgā, Mūkusalas ielā 15. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi