Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Otrdien sāksies reģistrācija 2016.gada Lattelecom Rīgas maratonam

Ar Apņemšanās dienas fotoakciju, kas norisināsies 15.septembrī alejā pie Brīvības pieminekļa (pretī Saktai), oficiāli tiks uzsākta reģistrācija 2016.gada Lattelecom Rīgas maratonam, vēsta organizatori.

Tradicionāli reģistrāciju maratonam organizatori sāk astoņus mēnešus pirms pasākuma, lai skriet gribētājiem sniegtu pietiekami daudz laika atbilstošākās distances izvēles un sagatavošanās procesam. Apņemšanās dienas fotoakcija dos potenciālajiem dalībniekiem iespēju ar nofotografēties ar savu maratona apņemšanos jeb 2016.g. sapņu distanci un publiski par to pavēstīt visas dienas garumā.

Reģistrēties Lattelecom Rīgas maratonam no 15.septembra iespējams, piesakoties oficiālajā mājas lapā www.lattelecomrigasmaratons.lv un Nordea bankas klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Visiem Lattelecom lojalitātes programmas dalībniekiem būs pieejama samazināta dalības maksa, sākot ar 1.martu. Savukārt Nordea bankas klientiem, reģistrējoties līdz 30.aprīlim, tiks piemērota 10% atlaide.

Pieteikties visizdevīgāk ir līdz šī gada 31.decembrim, kad dalības maksa ir viszemākā. Kā tradīcija palikusi arī organizatoru nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem 2015.gada pasākuma vecuma grupu 1.-3.vietas ieguvējiem, dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1950.gada 15.maija, kā arī visiem tiem uzticamajiem maratonistiem, kas piedalījušies visos 25 iepriekšējos Rīgas maratonos.

Lattelecom Rīgas maratons joprojām ir vienīgais Ziemeļeiropā un viens no 50 maratoniem pasaulē, kas saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas Bronzas kvalifikācijas zīmi, kvalitātes vērtējumu, kas nosaka augstas prasības dalībnieku komforta un trases infrastruktūras nodrošināšanā, kā arī garantējot augsta līmeņa sportiskos rezultātus un pasaules līmeņa elites skrējēju dalību. Pērn maratons pulcēja vairāk nekā 25 tūkstošus dalībniekus no 69 pasaules valstīm, no kuriem teju 3000 bija ārvalstnieki. 

Apņemšanās dienas fotoakcija alejā pie Brīvības pieminekļa 15.septembrī darbosies no 8 rītā līdz pat 20 vakarā

Atklājot Lattelecom Rīgas maratona 2016. gada reģistrāciju, savus nākamā gada maratona mērķus organizatori aicina jautrā gaisotnē iemūžināt Apņemšanās dienā alejā pie Brīvības pieminekļa (pretī Saktai). Maratona organizatori profesionālu foto, kas atgādinās par 2016.gada maratona apņemšanos, sola katram, kurš 15.septembrī piedalīsies Apņemšanās dienā. Fotogrāfijas ikvienam fotoakcijas dalībniekam būs iespējams lejuplādēt failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnē www.edati.lv/lv/lattelecomrigasmaratons, kā arī Lattelecom Rīgas maratona profilā sociālajā tīklā Facebook.

Visiem, kas Apņemšanās dienā ieradīsies iemūžināt savu plānoto distanci un būs jau reģistrējušies 2016. gada maratonam, organizatori piedāvās izvēlēties savu īpašo 2016.g. starta numuru. Šī iespēja būs pieejama tikai un vienīgi Apņemšanās dienā uz vietas, alejā pie Brīvības pieminekļa. Jāņem vērā, ka izvēli būs iespējams veikt, ievērojot katras distances numuru intervālus. Reģistrējies, piedalies Apņemšanās dienā un iemaini sev automātiski piešķirto numuru pret kāroto!

2016.gadā dalībnieku izvēlei kā ierasts būs pieejamas četras distances – maratona distance (42km 195m), pusmaratona distance (21 km 097,5 m), 10 km distance un 6 km distance, kas aizvietos līdz šim ierasto 5km distanci. Neliels īsākās distances pagarinājums ir aicinājums apņemties, trenēties un skriet vairāk! Izmaiņas īsākajā distancē skrējienu padarīs vēl centrālāku, dodot iespēju 6km distances dalībniekiem gar Brīvības pieminekli un tradicionālo Kultūras goda sardzi skriet divas reizes - turp un atpakaļ. Precīza 6km distances karte tiks publicēta nedaudz vēlāk. Pašlaik sadarbībā ar partneriem un Rīgas domi tiek strādāts pie norises plānošanas, lai saglabātu esošās trases pilsētas centrā un pasākumu padarītu par vēl plašākiem skriešanas svētkiem visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem. Tiks saglabāta aizsāktā tradīcija priecēt dalībniekus ar kultūras norisēm trasē, aicinot gan dziedātājus, gan dejotājus iesaistīties kopīgo svētku radīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi