Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pļaviņš/Egleskalns nesasniedz Norvēģijas Major pamatturnīru

 Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns trešdien izstājās Norvēģijas Major turnīra otrajā kārtā, tādējādi nesasniedzot pamatturnīru.

Otrās kārtas mačā Pļaviņš/Egleskalns pusstundu ilgā cīņā ar 0-2 (17:21, 15:21) kapitulēja spēlē ar poļu duetu Bartošu Losjaku un Pjotru Kantoru, kas turnīrā izlikts ar trešo numuru.

Kā zināms, arī Horvātijā notikušā Major turnīra pirmajā kvalifikācijas kārtā Pļaviņš/Egleskalns piekāpās tieši Losjakam/Kantoram.

Jau vēstīts, ka atlases turnīrā ar 19.numuru izliktie Pļaviņš/Egleskalns pirmajā kārtā ar 2-0 (21:16, 21:14) apspēlēja Vācijas pludmales volejbolistus Benetu Poņevacu un Dāvidu Poņevacu, kuriem bija 14.numurs.

Vēlāk kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā neveiksmi cieta ar 29.numuru izliktais Latvijas pāris Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs, kas ar 0-2 (14:21, 16:21) piekāpās ceturtajam numuram vāciešiem Markusam Bekermanam un Larsam Flegenam.

Tāpat atlases sacensības neveiksmīgas bija ar 23.numuru izliktajiem Ruslanam Sorokinam un Aleksandram Solovejam, kuri ar 0-2 (18:21, 15:21) piekāpās turnīra desmitajam numuram venecuēliešiem Hesusam Viljafani un Džeksonam Enrikesam.

Pamatsacensībās iekļūs tie pludmales volejbola pāri, kuri pārvarēs divas kvalifikācijas kārtas. Savukārt pamatturnīrā piedalīsies kopumā 32 dueti, būdami sadalīti astoņās apakšgrupās, pa četriem pāriem katrā. Pēcāk labākie trīs grupu dueti sasniegs šī turnīra izslēgšanas spēles.

Major kategorijas turnīrā Norvēģijā nepiedalās Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, jo abi sportisti guvuši savainojumus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi