Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pļaviņš/Točs Pelhržimovas CEV Masters turnīrā izcīna bronzu

Sezonu lieliski uzsākušais Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs svētdien izcīnīja bronzu Čehijas pilsētā Pelhržimovā notiekošajā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Masters kategorijas turnīrā. Sacensībās ar septīto numuru izliktie latvieši bronzas mačā ar 2-0 (21:14, 21:19) uzvarēja ar otro numuru izliktos austriešus Klemensu Dopleru un Aleksandru Horstu.

Jau ar pašu spēles sākumu pārliecinošāk laukumā izskatījās Pļaviņš/Točs, kuri pakāpeniski audzēja savu pārsvaru un pirmo setu uzvarēja ar drošo 21:14. Savukārt otrais sets iesākās līdzvērtīgā cīņā, tai ritot punkts punktā, bet pēcāk iniciatīva atkal pārgāja latviešu pusē, kuri tehniskajā pārtraukumā devās ar trīs punktu vadību 12:9. Turpinājumā pēc lieliska Pļaviņa sitiena Latvijas duets izvirzījās vadībā arī ar 15:10.

Diezgan komfortablo pārsvaru Pļaviņš/Točs gan nenosargāja, jo austrieši panāca izlīdzinājumu 17:17. Tomēr latvieši, gūdami divus punktus pēc kārtas, neļāva pretiniekiem pārņemt vadību un pēcāk izcīnīja uzvaru setā ar 21:19.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka sestdien pusfinālā Pļaviņš/Točs ar 0-2 (13:21, 15:21) piekāpās ar pirmo numuru izliktajiem poļiem Bartošam Losjakam un Pjotram Kantoram, kurus pirms nedēļas izdevās apspēlēt Pasaules kausa pirmā posma finālā.

Finālā Losjaks/Kantors tiksies ar turnīra piekto numuru Aleksandru Broiveru un Robertu Mēuvsenu no Nīderlandes.

Plkst. 17 pēc Latvijas laika sieviešu turnīra finālu aizvadīs Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Ar 12. numuru izliktais Latvijas pāris tiksies ar sacensību trešo numuru Kristīnu Kolocovu un Mihalu Kvapilovu no Čehijas.

Maču tiešraidē varēs redzēt CEV YouTube kanālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi