Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šabala apstiprina došanos uz Kipras komandu Anorthosis

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala apstiprinājis gaidāmo pievienošanos Kipras komandai Famagustas Anorthosis.

Par pāreju ceturtdien pirmais informēja portāls Anorthosis24.net, bet vēlāk Latvijas uzbrucējs savā tvitera kontā ierakstīja, ka dodas uz Kipru, kas prakses dēļ būs laba pieredze un izaicinājums.

Uz to Anorthosis komandas oficiālais konts atbildēja, ka ir gatavs sagaidīt Šabalu.

Kā zināms, Šabala šobrīd pieder vienam no Beļģijas labākajiem klubiem Club Brugge, ar ko viņš janvāra beigās panāca vienošanos uz četriem gadiem.

Tiesa, 19 gadus vecais uzbrucējs sezonu iesāka Latvijā, pārstāvot Rīgas Skonto krāsas, bet Beļģijas vienībā ieradās jūnijā. Kopš tā laika Šabala bijis bez regulāras spēļu prakses, netiekot komandas pieteikumā.

Ceturtdien Club Brugge aizvadīja UEFA Eiropas līgas play-off kārtas pirmo maču, ar 2:1 izbraukumā uzveicot Šveices komandu Cīrihes Grasshoppers, tomēr Šabala atkal nebija pat pieteikumā. Uzvarētāji divu spēļu summā kvalificēsies grupu turnīram.

Savas pastāvēšanas vēsturē 1911.gadā dibinātais klubs 13 reizes kļuvis par Kipras čempionu, bet iepriekšējā sezonā komanda bija sestajā vietā 12 vienību konkurencē. Jaunā futbola sezona šajā valstī sāksies nedēļas nogalē.

Savas pirmās spēles Latvijas virslīgas čempionātā Šabala 2009. un 2010.gadā aizvadīja Rīgas Daugavas un Olimps komandās, bet kopš 2011.gada viņš pārstāvēja Skonto krāsas. Šabala pirmos vārtus Latvijas virslīgas čempionātā guva jau 15 gadu vecumā.

Šabala pagājušās sezonas Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionātā guva 15 vārtus, kas viņu ierindoja turnīra rezultatīvāko spēlētāju trešajā vietā, bet sezonu pirms tam viņš izcēlās ar 11 precīziem raidījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi