Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sāk Latvijas skeitbordistu atlasi dalībai olimpiskajās spēlēs

Sestdien, 13. maijā, Rīgā pirmo reizi vēsturē iekštelpu skeitparkā Monsterparks pavasara sezonas atklāšanas sacensību ietvaros Spring Kickoff norisināsies VANS Latvijas Skeitborda Līgas 1. sacensību posms skeitborda frīstailā.

VANS Latvijas Skeitborda Līga (VLSL) tiek izveidota, lai popularizētu un veicinātu frīstaila skeitborda attīstību Latvijā. Tās mērķis ir apzināt un atlasīt labākos skeitborda frīstaila braucējus ar lielāko potenciālu, kas nākotnē varētu pārstāvēt mūsu valsti augsta līmeņa skeitborda sacensībās Eiropā, kā arī olimpiskajās spēlēs Park vai Street frīstaila disciplīnās.

VLSL braucēju uzrādītie rezultāti būs tie, pēc kuriem turpmāk Latvijas Skeitborda Federācija izvērtēs braucējus dalībai uz Eiropas kontinenta atlases posmiem olimpiskajām opēlēm. 2017. gadā VLSL notiks trīs skeitborda frīstaila sacensību posmi dažādās Latvijas pilsētās. Tiks veidots braucēju sacensību rezultātu reitings, kurā tiks apkopoti visu posmu rezultāti, un pēc kuriem tiks noteikti VLSL uzvarētāji četrās grupās: Iesācēji, Amatieri, Meitenes un PRO.

VLSL PRO grupas kopvērtējuma uzvarētājs šogad iegūs prestižo iespēju pārstāvēt Latviju FIRS (Starptautiskā Rollersporta federācija) organizētājās sacensībās World Roller Games 2017, kas no 26.augusta risināsies Ķīnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi