Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Samoilovs un Šmēdiņš Mančestrā bauda Anglijas premjerlīgas futbolu

Pagājušās nedēļas izskaņā Latvijas spēcīgākie volejbolisti – Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš devās uz Mančestru, lai klātienē, īpašās Betsafe VIP ložās, baudītu Manchester CitySouthampton maču.

29.novembrī, Mančestrā norisinājās augstākās līgas futbola mačs starp Manchester City un Southampton klubiem, kuru klātienē devās vērot viens no visu laiku spēcīgākajiem Latvijas pludmales volejbola pāriem – Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

“Mums bija lieliska iespēja baudīt augstākā līmeņa futbolu apvienojumā ar VIP servisu. Šāda iespēja mums abiem bija pirmo reizi, par ko liels paldies mūsu lieldraugam Betsafe, kas mums sarūpēja šādu ceļojumu un sniedza iespēju vērot lielo sportu gan no malas, gan pavērot tā aizkulises”, pēc mača izteicās paši volejbolisti: Sportisti arī atzīst, ka iespēja vērot, kā tiek organizēts un veidots sports visaugstākajā līmenī pasaulē, ir nenovērtējama, Tā parāda, ka ir uz ko tiekties un, ka tas viss ir sasniedzams.

"Mums, kā starptautiskam uzņēmumam ir iespēja atbalstīt ne tikai pasaules līmeņa ārzemju sportistus un klubus, kā, piemēram Manchester City, bet arī Latvijas sportistus, par ko mēs kā uzņēmums varam justies patiesi lepni. Mūsuprāt, sportistiem ir svarīgs ne tikai finansiālais atbalsts, bet arī starpsezonā labi atpūsties un uzkrāt spēkus, iespaidus un emocijas nākamajai sezonai. Tādēļ ar lielāko prieku piedāvājām Aleksandram un Jānim doties uz Mančestru - vērot klātienē tā saukto lielo futbolu", norāda Betsafe zīmola vadītājs Latvijā Armands Ukass.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi