Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Superfināla uzvarētājs Briedis turpmāk vairs neboksēsies Bigger's Better tipa turnīros

Trīs pārliecinošas uzvaras vienā vakarā Latvijas vadošajam bokserim Mairim Briedim nodrošināja prestižo komercsacensību Bigger's Better čempiona kroni. «Mēs to paveicām kopā,» Mairis Briedis pēc uzvaras finālā atzinīgi novērtēja arī Arēnā Rīga sanākušo līdzjutēju atbalstu. Viņš ir pārliecināts, ka panākums pavērs jaunas perspektīvas boksera karjerā, taču par tām pagaidām sportists runā izvairīgi. «Vēl neko konkrētu nevaru pateikt. Pāris dienu jāpavēdina galva, tad skatīsimies.»

Ceturtdaļfināla pirmajā raundā pret grieķi Evgeniju Lazaridi Briedis saņēma pāris spēcīgu sitienu, taču otrajā jau nokautēja pretinieku. «Pirmais sanāca pasmags, jo neklausīju treneri, metos uzreiz virsū. Vēlreiz pierādījās, ka nekad pirmajā raundā nedrīkst skriet virsū un gāzt pretinieku zemē. Vispirms jāpiešaujas - un pēc tam jādara savs darbs,» Briedis atzina nelielu kļūdu sākumā. Viņš gan piebilda, ka grieķis, visticamāk, bija spēcīgākais un pieredzes bagātākais no visiem septiņiem iespējamiem pretiniekiem. «Pirms turnīra domāju, ka man neērti varētu būt smagākie pretinieki, taču viņi visi izkrita jau pirms cīņas pret mani.»

Brieža treneris Sandis Kleins norādīja, ka jau pirms turnīra bijis pārliecināts par audzēkņa uzvaru. «Šodien Mairim teicu, ka ticu viņa uzvarai. Ja mani paklausīsi, visu izdarīsim, kā esam plānojuši, tad viss būs kārtībā. Nelikām uzsvaru uz stipru sitienu. Ja sanāk, tad gāžam, bet principā boksējam pa punktiem, jo fiziski viņš bija gatavs noboksēt visas cīņas pa trim raundiem.»

Par sadarbības turpināšanu abi domāšot pēc svētkiem. «Skaidrs, ka Mairis vairs neboksēs šajā turnīrā, kā arī trīs raundu cīņas. Vairāk jāaizvada sešu, astoņu raundu cīņas,» sacīja Sandis Kleins, piebilstot, ka lietderīgi būtu vismaz pāris reižu gadā parādīt degunu Amerikā.

Otrs Latvijas bokseris Konstantīns Gluhovs ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem piekāpās lietuvietim Sergejam Maslobojevam. «Bija jūtams, ka viņš ļoti vēlējās revanšēties par Viļņā piedzīvoto zaudējumu, bija īpaši gatavojies,» Konstantīns Gluhovs atgādināja, ka tieši Maslobojevu viņš vasarā pieveica atlases posmā. Lai gan Konstantīns biežāk redzams citu cīņas veidu ringos, viņš arī nākamgad ir apņēmības pilns pacīnīties par iekļūšanu Bigger's Better superfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi