Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

T.Šmēdiņš/Pēda zaudē Maskavas Grand Slam turnīra kvalifikācijas pirmajā spēlē

Nesen izveidotais Latvijas pludmales volejbola duets Toms Šmēdiņš un Jānis Pēda trešdien piedzīvoja zaudējumu Maskavas Grand Slam sērijas turnīra kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā.

Kvalifikācijā ar 14.numuru izliktie latvieši ar rezultātu 0-2 (18:21, 14:21) piekāpās Venecuēlas sportistiem Igoram Ernandesam un Hesusam Fanje, kuri izlikti ar 19.numuru.

No kvalifikācijas izšķirošās, otrās, kārtas sacensības uzsāks cits Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kas izlikts ar ceturto numuru, sacenšoties ar Janu Dumeku un Premislu Kubalu no Čehijas, kuriem ticis 13.numurs. Pērnā gada beigās Pļaviņš un Solovejs šos čehus pārspēja DĀR notikušā Pasaules kausa Open sērijas turnīra pusfinālā.

Savukārt Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kas pagājušajā nedēļā otro gadu pēc kārtas kļuva par Eiropas vicečempioniem, dalību turnīrā sāks no pamatsacensībām.

T.Šmēdiņš un Pēda savu pirmo kopējo turnīru aizvadīja Eiropas čempionātā, kad zaudēja visos trijos mačos, turklāt nespēja uzvarēt nevienā setā.

Maskavā notiek otrais Grand Slam kategorijas turnīrs šosezon. Aprīļa un maija mijā notikušajās sacensībās Šanhajā Samoilovs un J.Šmēdiņš piedzīvoja neveiksmi finālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi