Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Točs/Finsters zaudē arī otrajā pasaules čempionāta apakšgrupas spēlē

Latvijas pludmales volejbolisti Edgars Točs un Rihards Finsters svētdien pasaules čempionātā, kas risinās Austrijas galvaspilsētā Vīnē, cieta otro neveiksmi apakšgrupu turnīrā. Pasaules čempionāta debitanti Točs/Finsters, kuriem turnīrā ir 30.numurs, F grupas mačā ar 0-2 (14:21, 16:21) atzina sacensībās ar sesto numuru izlikto Krievijas volejbolistu Ņikitas Ļamina un Vjačeslava Krasiļņikova pārākumu.

Spēles sākums bija līdzvērtīgs, un pirmā seta tehniskajā pārtraukumā Točs un Finsters devās esot zaudētājos tikai ar 10:11. Tomēr pēc tam krietni pārāki bija pretinieki, gūstot drošu uzvaru setā.

Savukārt otrā seta sakumā Latvijas duets izvirzījās vadībā ar 3:1, tomēr pēc tam sekoja kļūdu un neveiksmju virkne, kas sāncenšiem ļāva pārņemt vadību ar 7:4. Turpinājumā Krievijas volejbolisti, kuri šogad aizvada teicamu sezonu, jo viņiem izdevies uzvarēt divos Pasaules kausa posmos, spēja noturēt pārsvaru, Latvijas duetu tuvāk par trīs punktiem nelaižot.

Točs/Finsters cieta otro neveiksmi divos mačos un apakšgrupas pēdējā spēlē otrdien tiksies ar Marokas volejbolistiem Muhamedu Abiču un Zuheiru Elgraui, cīnoties par vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr Ļamins/Krasiļņikovs tika pie otrās uzvaras un jau ir garantējuši vietu play-off mačos.

Jau vēstīts, ka Točs/Finsters pirmajā šī turnīra spēlē piektdien ar 1-2 (14:21, 21:19, 13:15) piekāpās beļģiem Drīsam Kokelkorenam un Tomam van Vallem, kuriem turnīrā ticis 19.numurs, kamēr Krievijas duets ar 2-0 (21:16, 21:14) pārliecinoši pieveica marokāņus Muhamedu Abiču un Zuheiru Elgraui, kuriem ticis 43.numurs.

Vēl svētdien Latvijas vadošie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri turnīrā izlikti ar otro numuru, B grupas duelī plkst.12 spēkosies ar sacensību 26.numuru vāciešiem Markusu Bekermanu un Larsu Flīgenu.

Pasaules čempionāta pirmajā mačā Latvijas pāris ar 2-0 (21:19, 21:11) pārspēja venecuēliešus Karlosu Ranhelu un Honatanu Golindano, kuri izlikti ar 48.numuru, bet Bekermans/Flīgens ar 0-2 (19:21, 15:21) atzina turnīra 23.numura Žefersona Santuša Pereira un Šerifa Junussi no Kataras pārākumu.

Samoilovs/Šmēdiņš noslēdzošo grupas maču aizvadīs otrdien pret Kataras pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi