Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zembergs: Sajust lielo iespēju

Sievas nāk un iet, bet hokejs paliek - tik skarbs joks ik pa laikam cirkulē ar ripas spēli apsēsto hokeja amatieru aprindās. Paskatoties uz augstākiem plauktiem, var teikt, ka līgas un komandas mainās un mainīsies, bet Latvijas valstsvienība paliks kā nemainīga vērtība. Divdesmito reizi Latvijas hokeja izlase šopavasar spēlēs pasaules čempionātā, 16. reizi pēc kārtas - elitē. Pirmdien spēlētāji un vadība pirmo reizi sanāks vienkopus.

Kaut kas būs - sarunā ar Dienu priekšnojautās padalījās ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks, vaicāts, ko varam sagaidīt no Teda Nolana. Vairāk par trenera faktoru priekšplānā gribas izvirzīt citus aspektus, kas var sekmēt pārsteiguma efektu.

Pirmkārt, tie ir pieejamie spēlētāji, kam Latvijas hokeja ierobežotajos resursos allaž bijusi nozīmīga loma. Līdzīgi kā RīgasDinamo gadījumā, būtiska nozīme būs tam, vai tiks izveidota viena vai divas triecienmaiņas, kuras nodrošinās pienesumu priekšējā līnijā. Tāpēc īpaši svarīgi, lai uz Stokholmu aizbrauktu Miķelis Rēdlihs, Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums. Ja arī nebūs Arvīda Reķa, aizsardzībā no Dinamo spēlētājiem vien var izveidot PČ līmenim atbilstošus pārus. Otrkārt, emocijas un motivācija allaž komandu pacēlusi vai arī gremdējusi. Šķiet, ka dinamiešiem vajadzētu būt līdz galam nepadarītai darba sajūtai.

It kā vēl pāragri būtu zīlēt mūsējo izredzes, taču cerīgas ainas uzburšanai jau treniņu pirmajā dienā var būt lielāka nozīme, nekā no malas izskatās. Sajūtot lielās iespējas tuvošanos, federācijas vadītāji varētu nenoskopoties ar šķietamo sīkumu nodrošināšanu, lai spēlētāji sajustu atbildību svīst pa visām vīlēm. Bez kārtīga darba parasti nav arī pienācīgas algas jeb augstas vietas sacensībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi