Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Chelsea futbolisti piedzīvo pirmo zaudējumu šosezon

Pirmo zaudējumu šīs sezonas Anglijas futbola premjerlīgas mačos sestdien piedzīvojusi lielisku sniegumu demonstrējošā Londonas Chelsea komanda.Chelsea izbraukumā ar 1:2 (0:0) atzina Ņūkāslas United vienības pārākumu.Pirmajā puslaikā neviena no komandām nespēja gūt vārtus, bet 57.minūtē mājinieku senegāliešu uzbrucējs Papiss Sisē atklāja cīņas rezultātu, turklāt 78.minūtē viņš bija precīzs vēlreiz, panākot jau 2:0 par labu Ņūkāslas klubam.

Chelsea komandai 83.minūtē vienus vārtus gan izdevās atgūt, kad to paveica uz maiņu nākušas pieredzējušais Kotdivuāras uzbrucējs Didjē Drogbā.

Zīmīgi, ka 81.minūtē Ņūkāslas vienība palika mazākumā, jo otro dzelteno kartīti saņēma aizsargs Stīvens Teilors. Tiesa, izglābties no zaudējuma viesiem tā arī neizdevās.

Šis ir Chelsea pirmais zaudējums šīs sezonas 15 aizvadītajās premjerlīgas spēlēs. Londonas komanda tā arī nespēja uzstādīt jaunu kluba rekordu ar 24 nezaudētām spēlēm pēc kārtas.

Pie svarīgas uzvaras tikusi Chelsea tuvākā sekotāja pašreizējā Anglijas čempione Mančestras City, kas savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica Liverpūles Everton futbolistus, tādejādi izcīnot jau savu ceturto uzvaru pēc kārtas.

Vienīgos vārtus šajā duelī guva Kotdivuāras pussargs Jaja Turē, kurš 24.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu.

Jau pašā mača sākumā savainojumā iedzīvojās rezultatīvais Mančestras kluba uzbrucējs argentīnietis Serhio Agvero, kuru septītajā minūtē nācās piespiedu kārtā nomainīt.

Zaudējumu tikmēr cietusi ne pārāk veiksmīgu sniegumu demonstrējošā Londonas Arsenal, kas izbraukumā ar 2:3 (0:3) kapitulēja Stokas City futbolistu priekšā.

Pirmajā puslaikā Arsenal savos vārtos pamanījās ielaist trīs bumbas. Iepriekš premjerlīgas vēsturē neviena cita komanda, izņemot Chelsea, Liverpool un Mančestras United, šī Londonas kluba vārtos nebija pamanījusies pirmajā spēles nogrieznī iesist tik daudz vārtu.

Sestdien maču aizvadīja arī Liverpool, kas savā laukumā cīnījās 0:0 (0:0) ar Sunderland vienību.

Par spīti neveiksmei Chelsea ar 15 spēlēs izcīnītiem 36 punktiem joprojām atrodas premjerlīgas līderes godā, bet no tās vairs tikai trīs punktus atpaliek Mančestras City. Tikmēr 26 punktus iekrājusi Southampton, bet punkts mazāk ir Mančestras United. Tieši šīs komandas pirmdien aizvadīs savstarpēju maču.

Arsenal ar 23 punktiem 15 spēlēs pagaidām ieņem sesto vietu, kamēr Liverpool ar 21 punktu atrodama devītajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi