Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -3 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Liverpool sagādā Mančestras City pirmo zaudējumu premjerlīgā šajā sezonā

Liverpool futbolisti svētdien aizraujošā spēlē ar rezultātu 4:3 (1:1) uzvarēja Mančestras City vienību, sagādājot Anglijas futbola premjerlīgas līderei pirmo zaudējumu šīs sezonas turnīrā. Hosepa Gvardiolas trenētajai City koamndai līdz ar to pārtrūka 30 bezzaudējumu sērija premjerlīgā, jo līdz svētdienai šī komanda šosezon bija izcīnījusi 20 uzvaras un divus mačus noslēgusi neizšķirti, bet iepriekšējās sezonas beigās tā vēl astoņos mačos bija izvairījusies no neveiksmēm.

Trillera cienīgajā mačā rezultātu devītajā minūtē atklāja Alekss Oksleids-Čemberlens, bet piecas minūtes pirms puslaika beigām City aizsargs Līrojs Sanē atjaunoja neizšķirtu 1:1.

Spēles otrajā puslaikā teicamas deviņas minūtes izdevās mājiniekiem, kuri panāca 4:1 savā labā. Vadībā Liverpool 59. minūtē izvirzīja Robertu Firminu, bet divas minūtes vēlāk Sadio Manē pārsvaru dubultoja.

Liverpool komandai tobrīd piederēja liels pārsvars, kas vainagojās ar Mohameda Salāha gūtajiem vārtiem 68. minūtē, mājiniekiem izvirzoties vadībā ar 4:1.

Tobrīd šķita, ka mača iznākums jau ir izšķirts, tomēr mača beigās City bija tuvu tam, lai izglābtos no zaudējuma.

Vispirms 84. minūtē portugāļu pussargs Bernardu Silva vienus vārtus atguva, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē turku futbolists Ilkajs Gundogans starpību samazināja līdz minimumam.

Pēdējā kompensācijas laika minūtē City bija iespēja arī izraut neizšķirtu, taču Kevina de Brujnes ar galvu sistā bumba lidoja nedaudz garām vārtu stabam.

Iepriekšējo reizi Mančestras City komanda premjerlīgā četrus vārtus ielaida gandrīz pirms gada, kad 15. janvārī ar 0:4 zaudēja Liverpūles Everton komandai.

Zīmīgi, ka City galvenajam trenerim Gvardiolam šī bija vien otrās reize karjerā, kad viņa vadītā komanda ar trim gūtiem vārtiem pamanās zaudēt. Iepriekšējo reizi viņš ko tādu pieredzēja 2009. gadā, kad Gvardiolas vadītā Barcelona ar 3:4 zaudēja Madrides Atletico.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi