Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Anglijas izlases aizsargs Rouzs: Nevaru sagaidīt, kad beigšu karjeru

Anglijas futbola izlases aizsargs Denijs Rouzs nevar sagaidīt, kad beigs savu profesionāļa karjeru, komentējot rasistiskos incidentus futbolā, piektdien medijiem atklāja pats sportists.

28 gadus vecais Rouzs un vairāki viņa komandas biedri Anglijas nacionālajā izlasē pirms divām nedēļām 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Melnkalni tika rasistiski apvainoti. Angļi viesos ar rezultātu 5:1 sagrāva savu pretiniekus, bet uzvaru aizēnoja vietējie līdzjutēji, kuri Anglijas izlases virzienā izkliedza rasistiskus saukļus.

"Man pietiek," paziņoja Rouzs. "Man vēl ir palikuši pieci, seši gadi, ko aizvadīt futbolā, nevaru sagaidīt, kad beigšu karjeru."

Gaidāms, ka Melnkalnes futbola federācija par fanu rīcību saņems sodu no Eiropas futbola asociāciju savienības (UEFA), taču pagaidām nav zināms tā apmērs. Minimālais soda mērs ir daļēji aizvērt stadionu uz nākamo spēli, kamēr otrais šāda veida incidents tiks sodīts ar spēles aizvadīšanu ar tukšām tribīnēm, kā arī 50 000 eiro lielu soda naudu.

Tikmēr pati Melnkalnes futbola federācija norādīja, ka tā diskvalificēs jebkuru līdzjutēju, kurš bijis iesaistīts rasistiskajos incidentos.

"Multikulturālā un daudznacionālā sabiedrībā, kāda ir Melnkalnē, nav vietas šādai rīcībai," paziņojusi Melkalnes futbola jumtorganizācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi