Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Anglijas mediji: Gorkšs staigā pa plānu ledu, var zaudēt vietu Reading sākumsastāvā

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs drīzumā varētu zaudēt vietu Anglijas premjerlīgas kluba Reading sākumsastāvā, vēsta portāls Dailystar.co.uk.

Pēdējā laikā vislielāko kritiku par laukumā demonstrēto sniegumu no komandas fanu un apskatnieku puses izpelnījies tieši Gorkšs un vienības kapteinis Džobijs Makenufs. Abi futbolisti šosezon devušies sākumsastāvā visās 12 premjerlīgas spēlēs, bet Gorkšs tajās laukumā pavadījis pilnas 1080 minūtes un guvis vienus vārtus.

"Nevienam vieta komandā nav garantēta," vaicāts par minēto spēlētāju situāciju, atbildējis Reading galvenais treneris Braiens Makdermots, gan liekot noprast, ka vistuvākajā laikā Gorkšs vietu sākumsastāvā nezaudēs. "Manās acīs Gorkšs ir īsts kaujinieks. Viņš mums ļoti palīdzēja pagājušajā sezonā un pašlaik ir aizsardzības kvarteta sastāvdaļa."

Anglijas mediji Gorkšu izceļ kā galveno vaininieku divos Reading komandas zaudētājos vārtos sestdienas mačā pret Vīganas Athletic, kurā 31 gadu vecā latvieša pārstāvētā vienība piedzīvoja zaudējumu izbraukumā ar 2:3.

Par sniegumu mačā pret Athletic komandu Gorkšs komandas atbalstītāju balsojumā saņēma izteikti neapmierinošu vērtējumu - tikai 2,9 balles no desmit iespējamajām.

"Gorkšs ir to vidū, kuri var doties laukumā. Es nekad neskatos uz individuālo spēlētāja veikumu. Mani interesē komandas kopējais sniegums," piebilst Makdermots.

Anglijas mediji uzsver, ka Makenufa atstāšana ārpus sākumsastāva otrdienas mačā izbraukumā pret Birmingemas Aston Villa nav gaidāma, bet Gorkšs "staigājot pa plānu ledu".

Premjerlīgas kopvērtējumā Reading komanda ar deviņiem punktiem 12 mačos ieņem priekšpēdējo, 19.vietu, bet līdervienība ar 30 punktiem 13 spēlēs ir Mančestras United.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi