Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Benzemā pārsteidz Londonu, Villarreal – Bavāriju

Favorītiem otrā plāna lomās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā trešdien lika iejusties Spānijas klubu futbolisti. Villarreal savā laukumā ar 1:0 pārspēja Minhenes Bayern , bet Madrides Real , pateicoties Karima Benzemā otrajam hat-trick izslēgšanas turnīra spēlē pēc kārtas, Londonā ar 3:1 pārspēja pašreizējo trofejas īpašnieku Chelsea .

Vairāk par Spānijas čempionāta septītās vietas īpašnieka Villarreal uzvaru pār Bavārijas lielklubu pārsteidza tas, cik liels bija dzeltenās formās tērpto futbolistu pārsvars laukumā. Jau astotajā minūtē izvirzījušies vadībā, mājinieki ij nedomāja iesēsties dziļi aizsardzībā, lai nosargātu pārsvaru. Spēles turpinājumā viņi uzbruka krietni vairāk un bīstamāk. "Izgājām laukumā izbaudīt spēli. Mēs šīs un iepriekšējās sezonas gaitā esam sakrājuši tik daudz lielisku atmiņu un emociju, ka tās ļāva mums būt praktiski nevainojamiem," savu komandu slavēja Villarreal galvenais treneris Unajs Emerijs. Abu komandu nometnēs gan apzinās, ka izšķirošā cīņa par iekļūšanu pusfinālā pēc nedēļas notiks Minhenē. "Pieņemam šo rezultātu. Apzinos, ka varēja būt arī daudz sliktāk," pretinieku izveidotās iespējas novērtēja viens no Bayern līderiem Tomass Millers. "Varam tikai paslavēt pretiniekus par parādīto sniegumu, bet mums pašiem jāsapurinās, lai atbildes spēlē atspēlētos."

Krietni sarežģītāks uzdevums atbildes spēlē būs Londonas Chelsea futbolistiem, kuri savā laukumā ar 1:3 piekāpās Madrides Real. Lai gan Spānijas klubs ir titulētākais turnīra vēsturē, pēdējo sezonu sniegums lika par favorītu uzskatīt londoniešus, kuri šoreiz savu skatītāju priekšā izskatījās pagalam blāvi. "Mēs kontrolējām spēles gaitu. Spēlējām organizēti, atradām brīvās zonas aizsardzībā, un Benzemā bija fantastisks," Real treneris Karlo Ančeloti uzteica savas komandas līderi Karimu Benzemā, kura trīs gūtie vārti pret Parīzes Saint-Germain atbildes spēlē ieveda komandu ceturtdaļfinālā, bet vēl viens hat-trick Londonā ielika labu pamatu iekļūšanai arī pusfinālā. Tikmēr Chelsea trenerim Tomasam Tuhelam ir, ko pārdomāt, jo sakāve pret Real sekoja drīz pēc premjerlīgā piedzīvotā apkaunojošā 1:4 zaudējuma savā laukumā pret Brentford.

Atbildes spēles paredzētas 12. un 13. aprīlī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi