Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Futbola fans tiešraides laikā uzmācas sporta žurnālistei

Kolumbijas žurnāliste Džulieta Gonzalesa Terana, kura veido reportāžas no Pasaules kausa futbolā finālturnīra medija Deutsche Welle spāņu valodas versijai, pildot darba pienākumus, piedzīvojusi ļoti nepatīkamu brīdi - kāds futbola līdzjutējs viņu tiešraides laikā apgrābstīja un noskūpstīja. Žurnāliste spēja saglabāt mieru un turpināja reportāžu, bet nu pēc notikušā paudusi viedokli par līdzjutēja izdarībām.

"Mēs neesam pelnījušas šādu izturēšanos. Mēs esam tikpat vērtīgi un profesionāli darbinieki (kā reportieri-vīrieši - red.)," sarūgtinājumu pauda Terana. Viņa savam darba devējam - Deutsche Welle - skaidroja, ka tiešraides reportāžai notikuma vietā gatavojās divas stundas. Kolīdz sākta filmēšana, kāds futbola līdzjutējs izmantojis situāciju un seksuāli uzmācies viņai. "Pēc tam, kad viņu meklējām, viņš jau bija prom," skaidroja žurnāliste.

Nepatīkamais incidents noticis aizvadītajā nedēļā Saranskā pirms Krievijas izlases mača pret Saūda Arābiju. Deutsche Welle notikušā videoierakstu publiskoja internetā, nosaucot notikušo par vulgāru uzbrukumu.

Uzbrukums redzams video 13 sekundē, un medijs Deutsche Welle tvītā pēc notikušā uzsver: "Seksuāla uzmākšanās nav pieņemama. Tam jāliek punkts. Gan futbolā, gan jebkur citur."

Atradās gan arī tādi, kas notikušam nepiešķīra pārāk lielu nozīmi un mudināja šādu rīcību uztvert kā "komplimentu", bet neapmierinātību ar šādām fanu izdarībām raksturoja kā "feministu histēriju".

Terana norādīja, ka šis gan viņas pieredzē ir tikai atsevišķs gadījums, nevis sistemātiski piedzīvota uzmākšanās, taču norādīja, ka tas jebkurā gadījumā ir nepieņemami. "Ir līdzjutēji, kuri prot izteikt komplimentus un dara to ar cieņu, bet ar šo bija stipri "pāršauts pār strīpu.""

Žurnālistes kolēģe no Deutsche Welle atbalstīja Teranu, uzsverot - tas nekādā gadījumā nav "tikai skūpsts", bet gan uzmākšanās, jo nav saņemta abpusēja piekrišana.

Top komentāri

Drīkst
D
bučot tikai gejus! Sievietes nedrīkst!
Kārtējais pārspīlējums.
K
Uzbrukums... wahh.. izlasot rodas sajūta, ka viņu kāds sadūra ar nazi un izvaroja. Būtu mainītas lomas, paši zināt, kas būtu.
melnais humors
m
Vecis nobučoja uz vaiga un šai trauma līdz kapa malai? Tad jau laikam lesbe, ja tik neadekvāti reaģē.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi