Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Igauņu aizsargs Klavans premjerlīgas mača kompensācijas laikā izrauj Liverpool uzvaru

Igauņu aizsargs Ragnars Klavans pirmdien Anglijas futbola premjerlīgas mača kompensācijas laikā guva vārtus un viesos izrāva Liverpool uzvaru 2:1 (0:0) pār Burnley komandu.

Pašlaik 32 gadus vecajam Klavanam, kurš Liverpool pārstāv kopš 2016.gada vasaras, šie ir pirmie vārti Anglijas premjerlīgā.

Mača rezultātu 61.minūtē atklāja Liverpūles vienības senegāliešu pussargs Sadio Manē, kurš sita precīzi no soda laukuma robežas. Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Burnley islandiešu uzbrucējs Johans Gundmundsons panāca neizšķirtu 1:1, bet mača galvenie notikumi risinājās kompensācijas laikā.

Pieliktā laika ceturtajā minūtē Klavans ar galvu pielaboja horvātu aizsarga Dejana Lovrena sitienu, iebakstīdams bumbu vārtos un izraudams uzvaru.

Liverpool šajā mačā bija jāiztiek bez rezultatīvā ēģiptiešu pussarga Muhameda Salaha.

Tikmēr Mančestras United viesos ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Liverpūles Everton vienību.

Mančestras komandas labā vārtus guva franču uzbrucējs Antonī Marsiāls un anglis Džese Lingārds.

Vēl pirmdien 2016.gada čempiones Lesteras City savā laukumā ar 3:0 (0:0) pārspēja Hadersfīldas Town, visus trīs vārtus gūstot otrajā puslaikā.

Šajā mačā City rindās debitēja Portugāles izlases pussargs Adrjēns Silva, kuru Lesteras vienība iegādājās augusta sākumā, bet darījums tika reģistrēts 14 sekundes pēc transfēru loga aizvēršanās, līdz ar to portugālis līdz 2018.gada sākumam nevarēja spēlēt. Silva pirmdien nāca uz maiņu četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad mājinieki bija vadībā ar 2:0.

Tikmēr Ņūkāslas United viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Stokas City, bet Braitonas un Houvas Albion savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Bournemouth.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 59 punktiem 21 spēlē ir Mančestras City, kamēr otrā ar 47 punktiem 22 mačos ir Mančestras United. Trešo vietu ar 45 punktiem 21 spēlē ieņem Londonas Chelsea, bet ceturtā ar 44 punktiem 22 mačos ir Liverpool. Tikmēr piektās vietas īpašniece Londonas Arsenal guvusi 38 punktus, bet par četriem punktiem mazāk ir Totenhemas Hotspur futbolistiem.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi