Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Irānas fani naktī traucējuši Ronaldu un pārējo Portugāles izlasi

Irānas futbola izlases līdzjutēji aizvadīto nakti pavadījuši, trokšņojot pie Portugāles valstsvienības viesnīcas, lai traucētu šīs komandas gatavībai pirmdien iecerētajā abu komandu savstarpējā cīņā.

Portugāles un Irānas izlases B apakšgrupas cīņu aizvadīs pirmdien plkst.21 Saranskā. Abām komandām vēl ir reālas izredzes kvalificēties izslēgšanas turnīram - portugāļiem šai mačā pietiek ar neizšķirtu, kamēr irāņiem ir obligāti jāuzvar.

Lai spertu vismaz nelielu soli pretī uzvarai, Irānas futbola izlases līdzjutēji svētdienas vakarā pamatīgi trokšņojuši pie Portugāles valstsvienības viesnīcas un dziedājuši dziesmas. Pirmos zvanus no neapmierinātiem cilvēkiem policija saņēmusi ap plkst.23. Pēc Portugāles izlases zvaigznes Krištianu Ronaldu parādīšanās fani gan pieklusuši.

Tiesa, tam sekoja otrais vilnis, kā rezultātā līdzjutēju radītais troksnis saglabājās vairākas stundas. Polija pēc tam bloķēja tuvākos ceļus, kas ved uz viesnīcu, lai gan aleja pie tās joprojām bija pieejama visiem, ļaudama irāņiem mazās grupās turpināt traucēt naktsmieru.

"Es mīlu Ronaldu un Portugāli, bet mums priekšā ir atbildīgs mačs. Mums jādara viss nepieciešamais, lai cerētu uz uzvaru šajā spēlē," pauda viens no irāņu faniem Mehdi Fajezs, kurš ikdienā strādā IT nozarē.

B grupas kopvērtējumā pēc divām spēlēm pa četriem punktiem iekrājušas Spānija un Portugāle, kamēr trīs punkti ir Irānai, bet bez punktiem cīnās Maroka.

Izslēgšanas turnīrā iekļūs grupas divas spēcīgākās izlases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi