Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Izvarošanā apsūdzētais Liepāja/Mogo aizsargs Sarate atgriezies Argentīnā un pagaidām nevar pamest valsti

Izvarošanā apsūdzētais Latvijas futbola kluba Liepāja/Mogo aizsargs Aleksis Sarate atgriezies dzimtenē Argentīnā un pagaidām nevar pamest šo valsti, noskaidroja aģentūra LETA.

Jau pirms tam ziņots, ka pērn septembrī otrdien 24 gadu dzimšanas dienu nosvinējušais Sarate saņēma sešarpus gadu cietumsodu par sava komandas biedra draudzenes izvarošanu, kamēr viņas tā brīža draugs gulējis turpat blakus. Spriedums gan vēl nav stājies spēkā, jo sportists un viņa pārstāvji turpina cīņu par nevainības pierādīšanu.

Lietas ietvaros Sarate pirms divām nedēļām devās uz dzimteni, lai parakstītu dokumentus, ka viņš neizvairās no tiesas procesiem, tomēr pēc tam pret viņu tika nomainīts drošības līdzeklis, kas spēlētājam liedza izbraukt no valsts uz atgriezties Latvijā.

Savukārt pagājušajā nedēļā arī otrā instance apstiprināja Saratem sešarpus gadu cietumsodu, ko gan divās instancēs vēl iespējams pārsūdzēt.

"Tas gan vēl nav reāls cietumsods, bet pārsūdzēšana ir laikietilpīga. Šobrīd Sarate cietumā nesēž, bet mēs ceram, ka viss nokārtosies, un viņš atgriezīsies Latvijā," aģentūrai LETA teica Liepājas kluba pārstāvis Dāvids Jansons. Viņš piebilda, ka liepājnieki ir sazinājušies ar Sarates advokātiem Argentīnā, kuri atklājuši, ka spēlētājs Latvijā varētu atgriezties pēc divām nedēļām.

Līgums ar Sarati šobrīd nav pārtraukts, turklāt komandai viņa atgriešanās būtu noderīga, jo Liepājas kluba aizsardzības līniju piemeklējušas veselības likstas.

Sarate šosezon SynotTip Latvijas futbola virslīgā aizvadījis trīs spēles, izpelnoties vienu dzelteno kartiņu. Viņš savulaik spēlējis Argentīnas U-17 valstsvienībā, kā arī pārstāvējis šīs valsts augstākās līgas klubus.

Top komentāri

Bartolomejs Špakovskis
B
Kāda velna pēc rakstam pievienota Māra Verpakovska fotogrāfija? Redaktori, kuru galu Jūs domājat?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi