Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Klops ar Liverpool pagarina sadarbību līdz 2024.gadam

Anglijas futbola premjerlīgas granda Liverpool galvenais treneris Jirgens Klops piektdien pagarinājis līgumu ar savu līdzšinējo komandu, tādējādi speciālists savu amatu ieņems līdz pat 2024.gadam.

Klops Liverpūles komandas grožus pārņēma 2015.gadā un šī gada jūnijā aizveda to līdz triumfam UEFA Čempionu līgas turnīrā. Tāpat komanda šosezon Anglijas čempionātā nav piedzīvojusi nevienu neveiksmi, par astoņiem punktiem apsteidzot otrajā vietā esošo Lesteras "City".

"Man šis līgums liecina par komandas nodomiem, kas balstīti uz manu līdzšinējo sniegumu, lai arī nākotnē mums vēl ir ko sasniegt," kluba mājaslapā citēts Klops. "Redzu, kā aug klubs, tāpēc ticu, ka arī nākotnē es spēšu šeit turpināt augt."

Tāpat līgumi līdz 2024.gadam pagarināti ar līdzšinējiem trenera asistentiem Pīteru Kraviecu un Pepainu Lijnderu.

Savā pirmajā sezonā pie "Liverpool" grožiem Klops komandu aizveda līdz līgas kausa finālam un UEFA Eiropas līgas izšķirošajam mačam, tomēr abos turnīros palika bešā. 2018.gadā Liverpūles vienība viņa vadībā iekļuva UEFA Čempionu līgas finālā, bet ar 1:3 piekāpās Madrides "Real".

Gadu vēlāk Klopam kopā ar "Liverpool" izdevās vēlreiz iekļūt Čempionu līgas finālā, kurā ar 2:0 tika pieveikta Totenhemas "Hotspur".

Vienība pērn Anglijas čempionātā zaudēja tikai vienu spēli, bet 97 iekrātie punkti nebija gana, lai izcīnītu valsts čempionu godu, jo par viena punkta tiesu nācās piekāpties Mančestras "City".

"Liverpool" par Anglijas čempioniem nav kronēti kopš 1990.gada, bet, ja šogad izdosies uzvarēt, vienībai tas būs jau 19.tituls pastāvēšanas vēsturē.

Anglijas līdervienība otrdien aizvadīja savu pēdējo grupu turnīra spēli UEFA Čempionu līgas turnīrā, kurā izdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet 18.decembrī "Liverpool" Katarā ir paredzēta pusfināla spēle Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) klubu Pasaules kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi