Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Komandu apmierinās tikai uzvara

Kazakevičs: Salīdzinājumā ar spēli Erevānā būsim kustīgāki un agresīvāki.

Pozīcijas turnīra tabulā nosaka fonu, kādā savstarpējai spēlei un visai kvalifikācijas cikla galotnei gatavojas Latvijas un Armēnijas futbolisti. Kamēr armēņi pirms vizītes Rīgā briest izšķirošajām cīņām par dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā, latviešiem vairāk nākas cilāt līdzjutēju attieksmes un snieguma uzlabošanas iespēju jautājumus. Spēles sākums Skonto stadionā – ceturtdien pulksten 19, tās tiešraide – Viaplay platformā.

Komandu pirmajā spēlē jūnija vidū Erevānā Latvijas futbolisti bija tuvu neizšķirtam rezultātam, tomēr kopumā blāvā spēlē kompensācijas laikā pretinieku ar 11 metru soda sitienu panāktā 2:1 uzvara drīzāk bija likumsakarīgs iznākums. "Tai spēlei bija liels funkcionālās gatavības fons," vērtēja treneris Dainis Kazakevičs, uzsverot, ka toreiz pēc fiziski un emocionāli grūtas spēles Rīgā pret Turciju komanda nav paguvusi atjaunot spēkus kvalitatīvai pretspēlei Armēnijas tveicē. "Šī mums būs pirmā spēle sabraukumā. Varēsim būt kustīgāki un agresīvāki. Jautājums – cik kvalitatīvi ierastos pamatsastāva spēlētājus spēs aizstāt citi futbolisti?" Treneris neslēpa, ka sastāva izvēlē dienu pirms spēles atlicis pieņemt vien pāris gala lēmumus. Kamēr diskvalifikācija jāizcieš kapteinim Kristeram Toberam un traumu dēļ nav pieejami abi vicekapteiņi, šajā lomā pirmo reizi iejutīsies Jānis Ikaunieks. Komandu apmierināšot tikai uzvara.

Tikmēr Armēnija ar uzvaru Rīgā var panākt kādu no divām līdervienībām turnīra tabulā un pavērt sev iespēju novembrī pašiem nodrošināt dalību finālturnīrā – kvalifikācijas noslēgumā viņiem jāspēlē pret abiem tiešajiem konkurentiem. Skaidrs, ka šādā situācijā gaidāms pretinieks ar ļoti augstu motivāciju. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi