Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Latvijas U-21 futbolisti gūst pirmos vārtus Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, cīnoties neizšķirti ar Kazahstānu

Latvijas U-21 futbola izlase ceturtdien beidzot guva pirmos vārtus 2013.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Jelgavā aizvadītajā priekšpēdējā kvalifikācijas cikla spēlē Latvija cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Kazahstānas vienaudžiem.

Šajā mačā rezultātu 57.minūtē atklāja kazahu spēlētājs Jermeks Kuantajevs, bet izlīdzinājumu 75.minūtē panāca neilgi pirms tam uz maiņu iznākušais Deniss Rakels, kurš izdarīja veiksmīgu sitienu no gaisa zem vārtu pārliktņa.

Pirmajās sešās šā cikla spēlēs Latvija bija palikusi bez gūtiem vārtiem.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu Latvijas vienība noslēgs nākamajā pirmdienā, kad Skonto stadionā uzņems Rumāniju.

Izlases galvenā trenera Antona Jores nosauktajā kandidātu sarakstā iekļauti 22 futbolisti - trīs vārtsargi, septiņi aizsargi, seši pussargi un seši uzbrucēji.

Sākotnēji kandidātos bija arī Skonto kluba talantīgais uzbrucējs Valērijs Šabala, bet vēlāk viņš tika aizstāts ar Daugavpils Daugavas pārstāvi Ēriku Kokinu.

Iepriekšējo spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas U-21 izlase aizvadīja jūnija vidū, kad izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Kazahstānas valstsvienību, izcīnot savu pirmo punktu turnīrā.

Latvijas U-21 izlase 2013.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā ielozēta devītajā apakšgrupā ar Francijas, Slovākijas, Rumānijas un Kazahstānas komandām.

Pašlaik grupas kopvērtējumā pārliecinošu pirmo vietu ar 21 punktu septiņās spēlēs ieņem Francija, kurai ar 11 punktiem seko Rumānija, bet Slovākijas kontā ir deviņi punkti sešās cīņās. Kazahstānas rēķinā četri punkti septiņos dueļos, bet Latvijas izlase septiņās spēlēs iekrājusi divus punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi