Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Mančestras klubi United un City apvieno spēkus, ziedojot pārtikai

Anglijas premjerlīgas klubi no Mančestras United un City apvienojuši spēkus, lai ziedotu 100 000 sterliņu mārciņu (108,8 miljoni eiro), lai palīdzētu pilsētas labdarības iestādēm, kuras skārusi Covid-19 pandēmija, sagādāt pārtiku.

Parasti līdzekļu vākšana pārtikas iegādei Mančestras labdarības iestādēm notiek abu Mančestras superklubu mājas spēlēs ar fanu palīdzību, taču futbola spēlēšana Anglijā koronavīrusa izraisīto tautas masu pulcēšanās ierobežojumu dēļ ir apturēta vismaz līdz 30.aprīlim.

"Mēs lepojamies ar mūsu atbalstītāju lomu, palīdzot vietējām pārtikas labdarības iestādēm," abi klubi raksta kopīgā paziņojumā. "Laikā, kad mūsu sabiedrība tiek izaicināta, mēs esam priecīgi kopā ar saviem faniem palīdzēt neaizsargātajiem sabiedrības locekļiem."

Ziedojums atbalstīs "Trussell Trust's" 19 pārtikas labdarības centrus Mančestras reģionā.

Tāpat "United" ir veikusi pasākumus, lai mēģinātu mazināt slogu saviem darbiniekiem un atbalstītājiem krīzes laikā. "Sarkanie velni" ir apņēmušies apmaksāt 3000 palīgdarbinieku viņiem pienākošos atalgojumu atlikušajā sezonas laikā pat tādā gadījumā, ja spēles "Old Trafford" stadionā tiks aizvadītas aiz slēgtām durvīm vai atceltas.

Tāpat visiem faniem, kuri devās uz Austrijā notiekošo Eiropas līgas astotdaļfināla pirmo spēli pret vietējo LASK, kas tika spēlēta aiz slēgtām durvīm, tiks samaksātas 350 sterliņu mārciņas (380 eiro) kā kompensācija par ceļa izdevumiem un naktsmājām.

Lielbritānija piektdien reaģēja uz pandēmiju, liekot slēgt krogus, restorānus, kafejnīcas un sporta zāles.

Tikmēr britu tabloīds "Daily Star" ziņo, ka "City" uzbrucējs Lerojs Zanē cīņai ar koronavīrusu ziedojis pusmiljonu mārciņu (543,8 tūkstoši eiro).

Nauda tiks izmantota cietušajiem no vīrusa un medicīnas aprīkojuma iegādei.

"Pienācis laiks turēties kopā," raksta Vācijas futbolists savā "Instagram" kontā. "Pievienojos fondam "We kick Corona". Visi ziedojumi tiks nodoti labdarības iestādēm un organizācijām, kurām tas nepieciešams. Mēs varam, mums ir jāsniedz savs ieguldījums, lai pēc iespējas drīzāk pārvarētu grūto laiku. Palīdzēsim tiem, kas palīdz citiem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi