Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Neimaru savainojušais kolumbiešu futbolists saņēmis neskaitāmus nāves draudus

Brazīlijas futbola izlases uzbrukuma līderi Neimaru savainojušais Kolumbijas izlases spēlētājs Huans Kamilo Sunjiga sestdien dažādās sociālo mediju platformās saņēmis neskaitāmus nāves draudus.

Brazīlijas izlase piektdien savās mājās notiekošās Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā ar 2:1 uzvarēja Kolumbiju un nodrošināja vietu pusfinālā, kur tās pretiniece būs Vācija. Pats Neimars laukumu pameta cīņas izskaņā, kad vienā no epizodēm viņam mugurā ietriecās sāncensis, traumējot talantīgo uzbrucēju. Pēcāk izlases vadība paziņoja, ka Sunjigas ceļgala radītais sitiens licis ieplaisāt Neimara muguras trešajam skriemelim, kas liegs futbolistam turpināt dalību turnīrā.

Sestdien Itālijas kluba Napoli aizsargs Sunjiga kļuva par vienu apspriestākajiem tematiem interneta sociālajos tīklos, bet viņam adresētie pieklājīgākie izteicieni devēja futbolistu par "briesmoni" un "lielāko ļaundari futbola vēsturē". Viņa virzienā vērsti neskaitāmi apvainojumi un nāves draudi.

Pats Sunjiga pēc mača uzsvēra, ka notikušais ir nelaimes gadījums. "Ne uz brīdi nevēlējos viņam nodarīt pāri. Kad esmu laukumā, daru visu, lai aizstāvētu savas valsts godu, taču nolūka kādu savainot man nekad nav. Agresīvi spēlēja abas komandas, bet es tikai centos aizstāvēt savas valsts godu. Notikušais ir bēdīgs nelaimes gadījums. Ar dievpalīgu ceru, ka trauma nebūs pārlieku nopietna."

Tikmēr Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi, ka Neimara traumas epizodi izvērtēs un lems, vai Sunjiga par to nav sodāms.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilgs līdz 13.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi